Tänään puhumassa Kokoomusnuorten 49. Politiikan Approbaturissa – Millainen on hyvä kampanja?

Blogi, lauantaina 08.08.2020

Tämä helteinen päivä alkoi ensin Järvisen Tompan ja Erälopen perinteisillä Erämessuilla. On kyllä upeaa ja oikeastaan etuoikeutettua, että meillä on pienessä maalaiskunnassa tällainen erä- ja metsästykauppa täydenpalvelun rautakaupan yhteydessä. Erälopen valikoima on poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen ja myös laatua arvostava. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Eräloppeen, jos ei kauppa vielä ole tuttu.

Politiikan Approbaturin 49. vuosikurssin väen kanssa päiväkahvilla. Mainio porukka jälleen eli Kokoomuksen tulevaisuus on turvattu!

Erälopelta sitten matka jatkui Karjalohjalle Laiskanlinnaan ja Kokoomusnuorten Approlle. Kokoomusnuorten kesälukio on jo käsite ja legenda. Itseasiassa tänä kesänä Politiikan Approbatur järjestettiin jo 49. kerran. Mahtava pitkä perinne mikä elää ja voi hyvin. Olikin kyllä upea saada puhua tämänpäivän nuorillemme osana appron korkeatasoista ohjelmaa. Itse puhuin heille lähestyvistä kuntavaaleista, millainen on hyvä ehdokas ja ennen muuta miten tehdään hyvä kampanja. Kävin vähän läpi omaa historiaani kampanjoiden näkökulmasta ja annoin vinkkejä siitä mitä ja miten minä olen tehnyt ja miten monet muutkin ovat tehneet. Nostin esille myös huomaamiani kampanjoiden akilleenkantapäitä ja myös osumia ja huteja.

Ja vähän perinteitä ja se ryhmäkuva tyyliin Politiikanappro 🙂

Erittäin mukava ja onnistunut päivä tämäkin. Matka tosin tuonne Karjalohjalle Sammatin Eliaksen kotikulmien taakse oli kyllä sanalla sanoen pitkä. Ei se niin pitkä ollut kilometreissä, mutta taisi tuo Elias Lönnrot runonkeruumatkoille mennessään aikapaljon kiemurrella – ainakin nämä tiet kiersivät joka kummun ja lammen.

Hellekin palasi ainakin viikonlopuksi ja meillä Pekkalassa siitä nautitaan senkin takia, että ensi viikolla on jo sitten lasten aika palata koulunpenkille. Toivottavasti vain tuo pirulainen ei leviä niin, että koulujakin tai opetustakin jouduttaisiin rajoittamaan uudelleen. Onneksi nyt ainakin täällä maalla näyttää tilanne ihan hyvältä. Ei ainakaan enää koko maan ylipyyhkäiseviä rajoituksia pidä asettaa ja sallia vaan esimerkiksi tuo meidän ajama kasvomaski tai hengityssuojain pakko koskisi vain PK-seutua ja sen lisäksi julkistaliikennettä. Mutta nyt tärkeintä olisi, että maan hallitus saisi nuo rajat pitämään ja ennen muuta covid-19 -testauksen aukottomaksi satamissa ja lentokentillä. Nyt näyttää siltä, että raja vuotaa pahiten koronaa ja se on hallitukselta virhe.

Kommentit