Tänään on Kansainvälinen epäonnistumisen päivä. Tarkoittaako se inhimillistä armeliaisuutta itselle?

Blogi, sunnuntaina 13.10.2013

Näin itse ajattelen. Liian usein tässä meidän maassa vaaditaan liikaa. Eihän epäonnistuminen ole vastakohta tietenkään liikaa vaatimiselle. Ehkä kuitenkin onnistumiselle. Mutta itse ajattelen, että tämän päivän viesti on nimenomaan tuossa armeliaisuudessa itseäänkin kohtaan. Toisaalta vahingonilottomiakin kaikki voisimme tänään olla. Se ehkä sama samaa sukua. Mutta ennen muuta armeliaita itsellemme ja läheisille ja toisillekin.

Jea, anna mun olla se mies mikskä mä halusin tulla…

Ehkä tuossa kulttuurikummini Cheekin alias Jare Tiihosen yhden uuden biisin aloitusriimissä jotain myös tuohon alkuunkin sopivaa. Vaikka biisi muusta kertookin. Tänään vaapäivä ja illalla vieraaksi Hämeenlinnan Verkatehtaalle. Jaren konserttikeikka siellä ja hieno päästä mukaan.

Kello 23.46 ja Hämeenlinnasta kotiin.

Cheekin ensimmäinen live-bändikeikka konserttisalissa loppuunmyyty.

Kyllä, huikea oli kulttuurikummisetäni Cheekin tämänkin illan keikka. Loppuunmyyty Hämeenlinnan Verkatehdas ja täysi livenbändi. Siihen vielä hittejä puolitoista tuntia niin kattaus oli valmis. Jaresta selvästi huomasi, että mies nautti tästä keikasta vielä tavallistakin enemmän ja oli tavan mukaan sydämellä mukava menossa. Täytyy todeta, että tuo mies yllättää aina ja toivottavasti ensi kesänä sitten Olympiastadionilla tehdään seuraavaksi historiaa.

Kuusi konserttisali keikkaa kaiken kaikkiaan ja kyllä ehdottomasti suosittelen jos vielä jostain lippuja saatte. Tuo musiikki saa livebändin kanssa vielä lisää syvyyttä ja eloa ja on jotain mikä kannattaa kokea. 

Keikan jälkeen takahuoneessa oli hymyilevä ja onnellinen mies. Ja miksipä ei. Unelmista tehdään nyt totta. Kiitos Jare vielä tästä ja jatkuu!

Cheek onnistui siis tänäänkin. Mutta tämä päivä antakoot hänellekin hieman armeliaisuutta itseään kohtaan. Kova työ vaatii myös aikaa itselle. Muista.

 

Kommentit