Tänään on hyvä päivä äänestää ennakkoon – Annoin oman ääneni jo eilen

Blogi, sunnuntaina 07.04.2019

Hyvää sunnuntaita. Kevät etenee hurjaa vauhtia ja ei taida enää kaivata kuin sen yhden sateen niin alkaa luontokin pikkuhiljaa vihertää. Eilen jo oikein lämmin kevätpäivä ja toivottavasti jatkuu kauniina eteenkinpäin.

Nyt kello 6.53 ja hetki sitten ylös. Kävin eilen jo itse äänestämässä ja tänäänkin on hyvä päivä äänestää. Toivottavasti olen luottamuksenne arvoinen jatkossakin ja jos joku asia vaikka vielä mietityttää niin tänäänkin minulle voi hyvin soitella päivän aikana. Olen kampanjakierroksella aamusta Lahdessa jne, mutta jos en heti vastata niin soitan takaisinpäin ja myös viestiä voi aina laittaa. Kahvitauolla sitten viimeistään vastailen.

Huom! Tämä on kuvituskuva!

Nyt sunnuntain aamukahvit ja sitten matka jatkuu.

Tänään Päivän tukijana on Ben Zyskowicz.

 

Kello 21.24 ja kotona. Illalla vielä Lopen Kokoomuksen kevätkokous. Muistimme Teuvo Zettermania Kokoomuksen Sinisellä Leijonalla. Kiitos Teuvo upeasta työstä yhteisen puolueemme eteen ja Lopen Kokoomuksen hyväksi.

Kokouksessa kävi vieraana myös Marko Ahtiainen ja sitten käsittelimme sääntömääräiset asiat ja mukavat ajankohtaiset keskustelut vielä päälle. Mukava ilta oman kotiyhdistyksen kanssa.

Päivään mahtui tänään kierrospäivä mikä alkoi Kärkölän Järvelän S-Marketilta ja jatkui sitten Lahden Kokoomusnaisten sunnuntain tapahtumassa Lahden Vaalikahvilalla ja Lanun aukiolla. Kiva tapahtuma ja iso kiitos lahtelaisille. Ja kotimatkalla sitten vielä Riihimäen Vaalikahvilalla iltapäivän kahvit ja keskustelut. Kahvilalla tänään oli kahvia keittämässä Oravan Päivi. Ihania ystäviä ja tukijoita minulla. Kiitos!

Huomenna kokoukseen Opetus- ja kulttuuriministeriöön. Pitkästä aikaa kokousaamu, mutta sitten jo illalla taas vaalien parissa Kokoomuksen edustajana Ylen Vaalitentissä.

 

Kommentit