Tänään Kokoomus Kuuntelee Hämeenlinnassa! Jouluglögit torilla Niinistö Cafe teltalla ja itse suuntaan sinne aamun jälkeen kello 11-12. Tervetuloa juttusille!

Blogi, maanantaina 05.12.2011

Mutta sitä ennen jo töitä ja tämä Itsenäisyyspäivän aattokin ohjelmaa täynnä. Aloitetaan nyt siis jo aamusta ja mennään iltaan asti. Illalla Hämeen yksi tärkeimmistä juhlista eli Vanajanlinnan jokavuotinen Itsenäisyyspäivän vastaanotto. On kunnia-asia jälleen saada kutsu sinne ja mennä mukaan. Hieno hämäläinen juhla upeassa paikassa edessä.

Kello 15.05 ja hetki sitten Hämeenlinnasta kotiin. Kiitokset Hämeenlinnan kokoomuslaisille Sara Kaloisen johdolla. Kuukausimarkkinoilla oli upea Niinistö Cafe teltta ja herkkuja monenlaista. Tämän sakin kanssa on aina mukava talkoilla ja tänäänkin saimme Niinistön viralliseen tukiryhmään uusia jäseniä ja jaoimme satoja kuppeja glögiä ja joulupirareita. Ja aika hauska oli huomata sekin, että Niinistö Cafen myyntituotteet tekevät hienosti kauppansa. Moneen lahjapakettiin lähti uusia mustia keramiikkakuppeja ja keräilymerkkejäkin. Ja moni jo kyseli uutta tulevaa Nomination koruammekin. Niinistö kuume siis nousee.

Pressanvaalien lisäksi torilla riitti minullekin juttukavereita. Hämeenlinnassa jo monta ”vakioasiakasta” ystävää jotka tulevat markkinat ja tapahtumat toisensa jälkeen tapamaan. Tänäänkin heistä moni ehti paikalle, mutta myös monta uutta, jotka tulivat vartavasten tapaamaan ja terveisiä tuomaan. Ja olikin kiva heitäkin kutsua vielä ennen joulua glögille kun järjestämme joulunviikolla hämeenlinnalaisen Meri-Tuulia Huurresalon kanssa yhteiset Jouluglögit Cafe Veerassa Reskalla. Tervetuloa muuten tekikin silloin piipahtamaan lämpimälle glögille.

Nyt hetki aikaa kotona ja sitten Hämeenlinnan Vanajanlinnaan. Itsenäisyyttä juhlimaan.

Kello 22.14 ja Itsenäisyyspäivän aaton juhlat Vanajanlinnassa juhlittu. Yli tuhat vierasta tänäkin vuonna juhlissa mukana ja hieno tunnelma upeassa paikassa. Kiitokset siis Linnanväelle kutsusta ja juhlista. Itsenäisyytemme ansaitsee tällaisenkin juhlan.

Juhlissa paljon tuttuja niin Hämeestä kuin ympäri Suomenkin ja ilta meni todellakin kuin siivillä. Ja olisihan se jatkunut mm. Käsityöläisten ja Tony Montanan kanssa varmasti pikkutunneillekin asti, mutta huomenna tärkeä päivä ja ohjelmaa aamusta alkaen. 

Tänään Kokoomusväkeä juhli myös Helsingissä. Finlandia-talolla suuri Kokoomus Gaala tänään ja sielläkin hienosti väkeä mukana ja myös ympäri Suomen. Sinne emme tällä kertaa me ehtineet, mutta viestejä saimme ja hengessä mukana olimme. Hienoa olisi ollut olla sielläkin, mutta nyt piti valita näin. Sydän siellä ja täällä.

Huomenna. Itsenäinen Suomi juhlii.

Kommentit