”Tämän vedon maksoin mielelläni” Rallin MM-sarjan Ford-tähdet Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila vierailivat eduskunnassa

Uutiset, keskiviikkona 24.02.2010

Rallin MM-sarjassa Fordilla ajavat Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila vierailivat eduskunnassa tiistaina kansanedustaja Timo Heinosen kutsumana. Heinonen on tutustunut kaksikkoon jo vuosia sitten motorsport-harrastuksensa ja tv-työnsä kautta, ja nyt saatiin vierailu onnistumaan myös kansanedustajan työpaikkaan.

– Löimme aikoinaan vetoa siitä, miten käy Ruotsin rallissa, ja mikä on Räikkösen ja JM:n (Jari-Matti Latvala)ero. Minähän sen tietenkin hävisin, mutta tällä kertaa veto oli mukava maksaa, kertoi Timo Heinonen.

Vierailun aikana keskusteluun nousivat muun muassa rallin ja testien tuoreimmat kuulumiset, sekä näkymät kahden viikon päästä ajettavaan Meksikon osakilpailuun. Moottoriurheilun lisäksi esiin nousi myös ajankohtaisia poliittisia aiheita.

– Oli erittäin mukava vierailu ja aika meni siivillä. Ei taida yhdyskäytävän potkulaudoillakaan ollut koskaan noin kovaa kuskia, naureskeli Timo Heinonen

Kommentit