Talvipäivä ja synttäripäivä! – Ja vielä Heikkisen MM-mitalipäivä!

Blogi, sunnuntaina 05.03.2017

Olipahan hieno päivä. Tänään minulla kalenteri tyhjänä ja päivä varattu isomman lapseni kaverisynttäreille. Kun isä vielä mukaan kutsutaan niin pakkohan se on mukaan mennä. Voi olla, että 10 vuoden päästä ei enää kutsuta 🙂

Lapsen 7-vuotisjuhlat tänään Pekkalan mökillä ja ihania lapsia tyttöjä ja poikia mukana. Kaksi ja puolituntia aurinkoisessa talvisäässä järvellä ja rannalla niin ei kai parempaa ihminen voi enää toivoa. Nuotiolla makkaraa ja lihiksiä ja lapsille grillattuja vaahtokarkkeja ja muitakin herkkuja. Ja ohjelmassa aarteen etsintään, mökki-curlingia Loppijärven jäällä ja serkku vielä hieman lapsia kyyditsemässä kelkalla.

Kiitos ihanat lapset ja vieraat! Ja kiitos ihana oma juhlasankarini! Teitte ikimuistoisen päivän.

Ja kun tuo MM-hiihtojen 50km nykyään mennään yhteislähdöllä niin riitti kun sohvalle ehti kahdeksi viimeiseksi kilometriksi. Surkea tapa ratkoa kuninkuusmatkan mestaruudet! Mutta ei se Matti Heikkisen upeaa MM-pronssia himmennä. Kultaa olisi väliaikahiihdolla hiihtänyt mutta nyt mentiin näillä säännöillä.

Lahti 2017 jäi vajaan neljänneksen 250 000 lipun tavoitteesta. Harmi. Mutta kyllä kisat olivat tunnelmaltaan historian parhaat. Norjaa kun en itse toistaiseksi laske niin tuloksemmekin oli parasta! Hienot kisat ja kiitos että sain olla mukana!

 

Kommentit