Takaisin kotiin- kampanjakiertueen päätösbileet täyttivät Catiscan

Uutiset, sunnuntaina 17.04.2011

Vaalipäivän aattona lauantaina Lopen Catisca täyttyi ihmisistä, kun kansanedustaja Timo Heinosen kampanjakiertue päättyi Takaisin kotiin-bileisiin kotikunnassa. Iltaa vauhdittamassa olivat Käsityöläiset ja tunnelma oli korkealla yli 250 vieraan joukossa.

– Tunnelma oli erinomainen ja tämä oli loistava päätös kampanjallemme. Kiitokset siis kaikille järjestäjille, Käsityöläisille ja Linjan tukijoille, jotka olitte mukana, kiittelee Heinonen.

Timon vaalivolkkariin on kertynyt tuhansia kilometrejä reilun kuukauden kampanjan aikana. Heinonen on kiertänyt ympäri laajaa vaalipiiriä ja tavannut hämäläisiä. Keskusteluita on käyty laidasta laitaan ja istuvana kansanedustajana myös kuluneen vaalikauden asiat ovat nousseet esiin.

– On ollut mukava huomata, että ihmiset tulevat keskustelemaan politiikan kaikista sektoreista ja tuovat viestiä, että työhöni on oltu tyytyväisiä. Tämä palaute on tsempannut kampanjan aikana ja nyt sitten tänään sunnuntaina näemme, miten äänestäjät päättävät, sanoo Heinonen.

Kommentit