Riikka Orava palkittiin tukiryhmän 700. jäsenenä – ”Tukiryhmä meidän jytkyn takana”

Uutiset, lauantaina 23.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen palkitsti Riikka Oravan tukiryhmänsä 700. jäsenenä. Riihimäellä järjestetyillä Kiitoskahveilla kavi useampi sata ihmistä ja Heinonen kiittelikin tukijoitaan.

– Kyllä tämän meidän paikallinen hämäläinen jytky lähti tästä tukiryhmästä. Yli 700 julkista tukijaa oli sellainen yhteenhiileen puhaltava joukko mitä kukaan ei voinut olla näkemättä. Se oli kampanjamme dieselmoottori ja hiukkaskiihdytin, kiitti Timo Heinonen.

Heinonen palkitsti Linjan tukijoiden 700. jäsenenä sairaanhoitaja Riikka Oravan.

– Riikka (Orava) oli mukana jo 2007 tukiryhmässäni ja nyt jälleen antamassa hyvää potkua loppukiriin. Tärkeä oli hän ja tärkeä oli ihan jokainen ryhmään liittynyt ja tottakai jokainen äänestänyt ennen muuta.

Timo Heinonen kasvatti äänimääräänsä vuoden 2007 eduskuntavaalien reilusta 4500 yli 2000 äänellä nousten Hämeen kakkoseksi.

– No olihan se aikamoinen paikallinen jytky, hymyili Heinonen ja kertoi nyt katseen olevan jo vaikessa alkavassa nelivuotiskaudessa.

– Ei tästä helppoa tule, mutta toisaalta eihän tässä työssä sen takia ollakaan että aina olisi kivaa ja helppoa. Joskus on vaikeaa ja inhottavaakin ja silloin se vastuunkanto vasta punnitaan.

Timo Heinonen järjestää vielä toukokuun 21. päivänä Vanajanlinnassa suuremmat Kiitosjuhlat. Mukaan tilaisuuteen voi ilmoittautua sähköpostilla timo.heinonen (a) eduskunta.fi.

Kommentit