Kampanjakiertueen viimeinen päivä: Riihimäki, Tervakoski, Turenki, Ryttylä, Oitti ja Järvelä

Uutiset, lauantaina 16.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen viimeinen eduskuntavaalien kiertuepäivä keräsi vaaliauton mittariin taas satoja kilometrejä. Aurinkoinen kevätpäivä alkoi Riihimäen Prismalta, jossa Riihimäen Kokoomus oli paikalla kampanjoimassa teltan kanssa.

– Hieno keväinen kolmisen tuntia Riihimäellä. Jakoon taisi mennä satoja ilmapalloja ja hyvä keskusteluja tuli käytyä. Kiitokset tästä kuuluu Riihimäen Kokoomuksen aktiiveille.

Riihimäeltä kiertue jatkui Janakkalan Turengin ja Tervakosken kautta Hausjärvelle, missä pysähdyspaikkoina olivat tällä kertaa Ryttylä ja Oitti. Hausjärveltä matka jatkui vielä Päijät-Hämeen puolelle Kärkölän Järvelään.

– Mukava viimeinen kiertuepäivä takana ja erityisen mukava on kiertäessä saada viestiä, että äänestämässä on käyty ja kannustusta sunnuntaille tulee.
Heinosen vaalikampanja päättyy lauantai-iltana Lopelle Catiscaan Takaisin kotiin- bileisiin, jossa menoa tahdittaa tutun vauhdikas Käsityöläiset. Catiscaan on vapaa pääsy klo 23 asti ja bändi aloittaa puolenyön aikoihin.

– Sunnuntaina sitten ei enää kampanjaa tehdä vaan annetaan vaalirauha. Vaalikahvit voi käydä nauttimassa valinnan mukaan luonnon helmassa Topenon EräCafeessa klo 10-18 tai Riihimäen Hämeenkadulla Timo’s coffeella klo 9-18, kertoo Heinonen ja toivotti samalla kaikki Linjan tukijat tervetulleiksi vaalivalvojaisiin Riihimäen Apolloon klo 18 alkaen.

Kommentit