Timo Heinosen tukiryhmässä ennätysmäärä jäseniä Riikka Orava 700. jäsen

Uutiset, lauantaina 16.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen tukiryhmä jatkaa kasvamistaan vielä viime metreillä. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa Timoa nimellään oli tukemassa 501 henkilöä ympäri Hämettä ja valtakunnallisestikin. Tuo raja ylittyi jo huhtikuun alkupuolella ja tahti on jatkunut hyvänä. 500. tukijana palkittiin Heidi Mäensivu Janakkalasta ja 600. tukija Sanna Puolakka tulee myös samasta kunnasta.

– On ollut hienoa seurata, miten tukiryhmään liittyy entistä enemmän ihmisiä joka puolelta Hämettä ja etenkin tuo Janakkalan tukiryhmän kasvu on ollut hyvää. Tämä antaa valtavasti tsemppiä viimemetreillä, kiittelee Heinonen.
Linjan tukijat- joukko rikkoi 700 jäsenen rajan vaalipäivän aattona lauantaina. 700. jäsen ryhmässä on riihimäkeläinen sairaanhoitaja Riikka Orava. Orava oli mukana myös vuoden 2007 vaalien alla.

– Uskoisin, että meillä on kasassa näiden vaalien suurin julkinen tukiryhmä. Väkeä on lähtenyt mukaan ympäri Hämettä ja mukana on muun muassa opiskelijoita, yrittäjiä, maanviljelijöitä, terveydenhuollon ammattilaisia, eläkeläisiä ja sporttiväkeä. Henki on hyvä, ja huomenna sitten näemme mitä mieltä äänestäjät ovat.

– Tukiryhmä on tärkeä osa myös minun kansanedustajan työtäni. Tämä ei siis jää vain vaalien tukiryhmäksi vaan ryhmäksi, johon haluan pitää jatkossakin yhteyttä ja joka toimii niin kuin edellistenkin vaalien tukiryhmä palautteen antajana ja kommentoijana myös vaalien välillä. Tämä tietysti nyt vaatii sitä, että saan valtakirjan jatkaa kansanedustajan työtä myös alkavalla vaalikaudella, sanoo Heinonen.

Kommentit