Taiteilija Jukka Rintala mukaan Timo Heinosen kampanjaan – Uniikki KUPPInainen tulee myyntiin helmikuussa

Uutiset, torstaina 13.01.2011

Taiteilija Jukka Rintala lähti mukaan tukemaan kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjaa erikoisella tavalla. Rintala lahjoitti kampanjalle varta vasten suunnitellun uniikin kahvikupin ja keräilyesineestä odotetaankin yhtä vaalien ykköstuotetta.

– Olen halunnut aina tässä jutussani käyttää suomalaisia osaajia. Paikallisia taitavia taitelijoita on ollut mukana aina ja niin on nytkin. Grafiikkasarjani on tehnyt riihimäkeläinen Katja Taskinen. Jukka Rintala tuo maamme johtava suunnittelijana kampanjaamme jälleen jotain aivan uutta. Jukan suunnittelema KUPPInainen on fantastinen, kiitteli Timo Heinonen ja oli iloisen yllättynyt taiteilijan mukaan lähtemisestä.

Timo Heinonen kertoi tutustuneensa Jukka Rintalaan Lopella Kartanoputiikki Punaisessa Tuvassa ja tämän jälkeen tapaamisia onkin ollut useita.

– Olen aina ihaillut Jukan siveltimme jälkeä ja sen ainutlaatuisuutta hetkessä. Ja nyt kun sitä on kahlittu omaan kahvikuppiini niin en voi muuta kuin kiittää. Kaunis sirolinjainen Nainen upeassa mukissa on Matti Vaskelaisen sanoin mukiinmenevä, hymyili Heinonen.

KUPPInainen kahvikupit valmistuvat myyntiin helmikuun 2011 aikana.

Kommentit