Suvi Linden puhuu Riihimäelle eKoulun mahdollisuuksista

Uutiset, perjantaina 21.01.2011

Viestintäministeri Suvi Linden saapuu Riihimäen Lukiolle ensi viikon tiistaina 25.1. klo 18 osallistuakseen eKoulu-seminaariin. Kaikille avoimen sähköiseen koulunkäyntiin ja sen mahdollisuuksiin paneutuvan seminaari-illan järjestää Kokoomuksen Osaamisen ja Sivistyksen verkosto puheenjohtajansa Timo Heinosen johdolla.

– Halusimme tämän seminaarin tuoda nimenomaan nyt Riihimäelle. Riihimäellä on tehty erinomaista työtä uusien opetusmenetelmien parissa ja oltu edelläkävijöitä monessa ja tottakai tällainen paikka antaa seminaarille hyvän perustan, kertoi kansanedustaja ja eduskunnan sivistysvaliokunna jäsen Timo Heinonen.

Riihimäen Lukion auditoriossa kello 18 alkavassa tilaisuudessa ministeri Suvi Linden alustaa otsikolla TVT – viestintätekniikasta virtaa peruskouluihin. Ministerin jälkeen puheenvuoron käyttää WSOYprolta Mika Silvennoinen otsikolla ”Oppimateriaali eKouluissa ja tekniikan hyödyntäminen opetuksessa”. Kommenttipuheenvuoro ja esimerkkejä opetusteknologian mahdollisuuksista illan lopuksi esittää Teaching and Learning Consultant Salla Vainio,

– Tilaisuus on kaikille tulevaisuuden peruskoulusta ja lukioista kiinnostuneille avoin. Puoltatuntia ennen seminaaria tarjoamme vielä kahvit lukion ruokalassa. Kaikki tervetuloa mukaan, toivotti seminaarin järjestävän Kokoomuksen Osaamisen ja Sivistyksen politiikkaverkoston puheenjohtaja Timo Heinonen.

OSSI: eKoulu – tietotekniikka tulevaisuuden koulussa 25.1. klo 18 Riihimäen lukiolla
Kokoomuksen Osaamisen ja Sivistyksen politiikkaverkosto kutsuu:

eKoulu – tietotekniikka tulevaisuuden koulussa
ti 25.1. klo 18-20 Riihimäen lukion auditorio, Koulukatu 5, Riihimäki

18.00 Seminaarin avaus, politiikkaverkoston puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Heinonen

18.05 TVT – viestintätekniikasta virtaa peruskouluihin, viestintäministeri Suvi Linden

18.30 Oppimateriaali eKouluissa ja tekniikan hyödyntäminen opetuksessa, Mika Silvennoinen, WSOYpro

18.45 Kommenttipuheenvuoro ja esimerkkejä opetusteknologian mahdollisuuksista, Salla Vainio, Teaching and Learning Consultant, Promethean

19.00 Keskustelua Kokoomuksen tavoitteista, kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan jäsen Timo Heinonen

20.00 seminaarin päätös

Kommentit