SuomiForum.

Blogi, torstaina 27.02.2014

Tänään torstaina hieno päästä mukaan Lahden SuomiForumiin. Nyt ensimmäistä kertaa Salpausselän kisaviikollajärjestettävä Suomi100Forum kerää Sibeliustalolle jo päivän aikana paljon väkeä ja illalla sitten omaan gaalaansa. Lahden Sibeliustalolla järjestettävästä foorumista on syntymässä perinne joka pureutuu vuosittain aina ajankohtaisiin asioihin. Tämän päivän aikana keskitytään Lahdessa katsomaan asioita maamme kilpailukyvyn kannalta. Hieno tapahtuma siis luvassa ja upea ilta sitten Metsähallissa SuomiForum juhlassa.

Mutta sitä ennen pitkä päivä eduskunnassa. Aamusta aloitimme Veikkauksen asioilla. Viime vuodelta kertyi edelleen hyvin veikkausvoittovaroja suomalaisen urheilun, kulttuurin ja taiteen hyväksi. Ja toivottavasti tänäkin vuonna trendi onnistutaan pitämään kasvu-uralla. Veikkauksessa on äärimmäisen mielenkiintoista olla mukana myös siksi, että olen nyt ollut jo seitsemän vuotta päättämässä myös rahojen käytöstä Valtion Liikuntaneuvostossa sportin ja liikuntarakentamisen osalta. Toisessa siis tehdään rahaa, että toisessa voidaan sitä jakaa ja käyttää.

Veikkauksen jälkeen sitten puolustusvaliokunnan kokous. Tässä muuten mielenkiintoinen videoclippi liittyen paljon täälläkin kommentoimaani ja käsittelemääni Islannin Ilmatilanvalvontaharjoitukseen. nato Channelin videossa Iceland Air Meetistä näkyy myös meidän suomalaiset Hornetit ja NH90-kopterit.

 

Ja nyt takana jo myös kokoomuksen työvaliokunta ja ryhmäkokouskin. Kohta kyselytunti ja sitten Lahteen.

Kello 23.37 ja juuri junalta kotiin. Upea ilta Suomi 100 Forumin gaalassa. Paljon tuttuja ja paljon hyviä juttuja. Ja siihen sitten hyvää ruokaa, hyvää ohjelmaa ja hieman hyväntekeväisyyttäkin niin siitä oli onnistunut ilta tehty. Iso kiitos vielä Raija Forsmanille, Helena Maattolalle ja Timo Simanaiselle kutsusta. Oli kunnia saada olla mukana.

Huomenna sitten Kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa -tempauksen startti eduskunnassa ja illalla vielä Lopen Teatterin ulkoilmanäytös Hetkiä Talvisodassa. Upea päivä tulossa.

 

Kommentit