Suomenhevosen päivää.

Blogi, perjantaina 06.09.2013

Tänään on jälleen päivä ylpeänä kiittää Suomenhevosia. Itse tein sen ostamalla osuuden Forssan Pilvenmäen Raviliigaan. Ja kiitoksen aiheita suokeille on paljonkin sota-ajan uurastuksesta yhteisiin mukaviin hetkiin niin ratsailla kuin raviradoillakin.

Aikainen herätys täällä Lopella. Lopella muuten on nyt 401 hevosta ja lähes 100 tallia. Suomenhevosiakin siis paljon. Ja hevosenomistajia taisi olla joku noin 170 ja heidän joukossa nyt siis minäkin pienellä 1/700 osalla 🙂 Usvaa aikalailla ilmassa, mutta halki sen kohti eduskuntaa.

….

Kesäkiertue jatkuu…

Lauantaina 7.9. klo 11-13 Kärkölän Markkinoilla Kokoomuksen teltalla ja sunnuntaina 8.9. klo 10-11 sitten Riihimäen Kokoomuksen teltalla Asematapahtumassa yhdessä ystäväni ja kollegani Ben Zyskowiczin kanssa. Tavattavissa siis vaalien välissäkin.

….

Kohta Suomi-Espanja -jalkapallopelin pariin, mutta sitä ennen lyhyesti päivästä. Tänään eduskunnassa aloitimme myös työt ympäristövaliokunnassa. Itseasiassa vain asioiden avaus eli metsälakia ja maankäyttö- ja rakennuslaki tuulivoiman osalta syksyn ohjelmassa. Mutta ensi viikko meneekin sitten pohjoiseen tutustuessa. Suuntaamme pienellä ryhmällä tutustumaan Murmanskin alueeseen ja myös Pohjois-Norjaan. Palaan siihen ensi viikolla.

Eduskunnassa tänään lyhyt istunto perjantain tapaan ja sitten suunnaksi jo koti-Loppi. Puuistutusurakka odotti Loppijärven rannassa. Puulajipuistoni sai tänään uutena Purppurakoivin ja Kartiojalana. Lisäksi yksi Mongolianvaahtera, Kyynelkoivu, Hurmevaahteta lisää. Niin ja Vuorijalavakin. Aika upea ilta olikin istutuspuuhissa. Itseasiassa oikein lämmintäkin.

Mutta nyt fudista. Huomenna sitten Kesäkiertue jatkuu Kärkölässä ja sunnuntaina Riihimäellä.


		

Kommentit