Suomen pitkäaikaisin ja säännöllisin blogi? – Blogini on julkaistu 14 vuotta jokaikinen päivä – 5110 blogi-postausta

Blogi, sunnuntaina 23.02.2020

Blogini täyttää 14 vuotta – Yhteensä 5110 blogipostausta eikä yhtään päivää välistä.

Tältä sivuni näyttivät aikanaan 2006 kun ne avasin. Muutama ilmeenmuutos sen jälkeen tapahtunut.

Se taitaa muuten olla Suomen ennätys? Onkohan mitään muuta blogia jota olisi julkaistu näin pitkään taukoamatta? Tai saatikka blogia, mitä on julkaistu 14 vuotta ympäri vuoden jokaikisenä päivänä?

23.2.2006 varasinsiis  timoheinonen.fi -domainin ja ryhdyin kirjoittamaan tätä blogiani. Vuosien aikana blogini on saanut paljon teitä vakilukijoita, mutta myös tätä on seurattu monessa muussakin mielessä. Lähes kuukausittain joku tulee sanomaan, että ”sieltä sinun blogistani minä ainoastaan tätä tietoa löysin” ja ”kyllähän minä tiedän mitä sinä tästä ajattelet, kun siellä blogissa kaikesta kirjoitat”. Juuri näin ja juuri tätä varten blogiani kirjoitan. Itseasiassa tästä on tullut minulle lähes rutiini vai pitääkö jo sanoa, että täysin rutiini.

Suurin kiitos kuuluu teille blogini lukijoille. Päivittäin arkena blogia käy lukemassa 500-800 lukijaa ja parhaina päivinä lähes puolitoistatuhatta. Ne ovat minusta kovia lukuja poliittiselle blogille. Kiitos teille kaikille!

Ja oma juttunsa on sitten tuo Youtube-kanavani mikä sekin taitaa olla poliitikoista pitkäikäisin ja vanhin. Tänä päivänä siellä myös EduskuntaTV, jota tekee mainio kokoomusnuorten toimittaja Elisa Hyvärinen kanssani ja myös siellä myös paljon ajankohtaisia videoita ja muuta. Ja myös somen eri kanavat aika ahkerassa käytössä tänä päivänä. Ja hyvin sitä miten aika kuluu kuvaa sekin, että aikanaan Chat-vaalikeskusteluni olivat oman aikansa edelläkävijöitä ja nyt sitten Eduskunta Facebook Livet ja nyt myös FB-Parlamentin äänestykset. Olen siis osaltani yrittänyt madaltaa teistäkin jokaisen osallistumiskynnystä politiikkaan. Kysehän on kuitenkin meitä jokaista koskevista arjen asioista.

Mukavaa pyhäpäivää teille kaikille. Tänään aloitan sitten taas jotain uutta – Minä juon nyt kahvia, mutta…

Kello  22.08 ja mukana pyhäpäivä takana. Laskiaissunnuntain herkut tänään Pelto-Seppälän Mulli & Mallas -maatilaravintolalla. Aivan parhaita herkkuja ja kaikki siis 100% loppilaisista raaka-aineista. Kesällä paikka auki jälleen aina perjantaisin ja kuulemma ehkä myös muitakin pihvi- ja burgeripäiviä luvassa. Kannattaa ajella kauempaakin. Vahva suositus parhaille burgereille!

Sitten isomman lapsen salibandypeliä ja mummulassa iltapalaa ja Radio Suomen Juice-iltaa. Te ketkä minut nuoruudesta tunnette niin tiedätte Juice-fanitukseni. Joskus häntä jopa esitin ja järjestettiinhän me Decen kanssa myös ihan oman nuorten Juice-Disco. Kaikkea sitä on tullut tehtyä.

Nyt huomista ja alkavaa viikkoa kohden. Vähän kuulemma kylmeneekin. Saa nähdä tuleeko talvea vielä?

 

Kommentit