Sunnuntai-kierros Kanta-Hämeessä Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäki

Uutiset, sunnuntaina 11.03.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinonen jatkoi kampanjaansa sunnuntaina kolmen kunnan kierroksella. Päivä käynnistyi Hämeenlinnan keskustasta ja jatkui Hämeensaaressa kädentaidon messuilla. Hämeenlinnasta kampanjapäivä jatkui Janakkalaan ja päättyi Riihimäelle.

– Sunnuntaisin ei ihmisiä niin paljoa ole liikkeellä, mutta nyt ohjelma oli hyvin suunniteltu ja olimme juuri siellä missä ihmisiä liikkui. Hämeensaaren messuilla oli luonnollisesti hyvin väkeä, kertoi Heinonen kampanjapäivän kulusta.

Janakkalassa kampanja jatkui Turengin keskustassa liikekeskuksella. Pikapankilla ja R-kioskilla kävi tasaisesti väkeä ja kortit ja makeiset tekivät kauppansa.

Päivä päättyi Laakan salibandyotteluun

Hämeenlinnan seudulta kampanja siirtyi illansuussa Riihimäelle ja päättyi Urheilutalolle RSS Laakan 1. divisioonan karsintaotteluun Uudenkaupungin Salibandya vastaan. Seutukunnan ykkösjoukkue taistelee edelleen vaikeasti alkaneen nousukarsinnan jälkeen paikasta ykkösdivisioonaan ja tämän iltainen ottelu antoi vielä pientä uskoa mahdollisuuksiin.

– Laaka pelasi tänään ajoittain omalla tasollaan, mutta sitten oli synkempiäkin hetkiä. Onneksi nyt kuitenkin tuli tärkeä voitto, huokaisi Heinonen pelin jälkeen. Heinonen on hoitanut Laakan salibandyotteluiden kuulutuksia koko 2000-luvun ja tänäänkin ehdokas ehti talkoisiin peliinkin.

– Tottakai tällaiseen peliin piti paikalle ehtiä ja olen niin oppinut seuraamaan urheilua mikrofonin takaa, että sinne sitä tänäänkin ehdottomasti halusi.

Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan viimeinen viikko käynnistyy maanantaina Päijät-Hämeen kuntakierroksella

Kommentit