Hämeenlinnan Toivo Lauantai: Hyvin väkeä liikkeellä Reskalla ja Sirkuksessa

Uutiset, sunnuntaina 11.03.2007

Eduskuntavaalien yksi päätapahtuma Hämeenlinnassa Toivo Lauantai keräsi 10.3. hyvin väkeä ensin päivällä kävelykatu Reskalle ja illalla yökerho Sirkukseen. Timo Heinosen kampanjaväki jakoi Reskalla Timo-ilmapalloja ja makeisia ja illalla tarjoilusta vastasivat Käsityöläiset duo ja oli ohjelmassa myös taikuuttakin.

– Hämeenlinnan Toivo Lauantai onnistui kyllä hyvin. Reskalla liikkui päivällä hyvin väkeä ja kaasupallot tekivät hyvin kauppansa, kertoi tapahtumista vastaavat Mika Ylipekka ja kertoi Reskan tapahtuman saaneen liikkeelle myös hyvin nuoriakin.

Päivän aikana Hämeenlinnan keskustassa jaettiin monta sataa korttia ja ilmapalloa ja moni liikkeellä ollut pysähtyi pidemmäksikin aikaa puhumaan Timo Heinosen kanssa, mutta myös kampanjaväen kanssa.

– Erittäin hyviä keskusteluja. Ihmiset ovat perehtyneet asioihin ja useammalla oli kolme neljä valmista kysymystä mihin sitten halusi lyhyen ja selkeän vastauksen. Näin on minustakin järkevä toimia. Kyllä meitä ehdokkaita saa hieman kovillekin laittaa, kiitteli Timo Heinonen ja luetteli aiheita mistä Reskalla mm. puhuttiin. -Työ, verotus ja erityisesti perintövero, opiskelijoiden ja nuorten kysymykset, lapsiperheiden palvelut ja tilanne, turvallisuus ja puolustuspolitiikka ja ikäihmisten palvelut ja terveyden ja sairaanhoidon tilanne. Voi siis hyvin sanoa, että asiat laidasta laitaan keskusteluttavat.

Mukana Hämeen yössä Sirkuksessa

Kampanjan Hämeenlinnan Toivo Lauantai jatkui Hämeenlinnan illassa kello 20 yökerho Sirkuksessa. Kahden tunnin Kampanjan Sirkukseen saapui väkeä hyvin ja tunnelma oli hyvä.

– Yökiertueemme on saanut hyvän vastaanoton. Riihimäeltä viikko sitten alkaneen kiertueen nyt jo kolmas iltajuhla keräsi hyvin väkeä paikalle ja nyt oli mukana paljon sellaisia hämeenlinnalaisia jotka olivat tutustuneet Timoon netissä tai tänään päivällä Reskalla, kertoi kampanjapäällikkö Riku Bitter.

Timo Heinosen viimeinen kampanjaviikko pitää ehdokkaan tiukasti liikkeellä koko laajassa vaalipiirissä. Heinonen kiertää viimeisen viikon aikana vielä Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen kuntia tiukkaan tahtiin.

– Kyllä loppuun asti kierrämme nyt ihmisten parissa. Tukiryhmä tekee erittäin arvokasta työtä ja henki on hyvä. Intoa riittää, totesi Heinonen lopuksi.

Kommentit