Mukana Hämeen –yössä kiertue jatkui Stonesoul teki debyyttikeikkansa

Uutiset, lauantaina 10.03.2007

Mukana Hämeen yössä –kiertue jatkui perjantaina Riihimäellä ravintola WildWestissä. Riihimäkeläis-loppilainen Stonesoul teki debyyttikeikkansa Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan tunnelmissa ja ravintolasali olikin täynnä kovan musiikin ystäviä.

– Stonesoulin soittajat ovat kavereitani ja tämä idea syntyi Harrin Mikan ja Puolitaipaleen Jussin kanssa tässä talven aikana. Löysimme sopivan paikan keikalle ja nyt meno on kovaa, kertoi tyytyväinen Timo Heinonen illan aikana.

Stonesoul eli Jussi, Pete, DC, Jari ja Samppa heitti debyyttikeikkansa tässä kokoonpanossa täydelle ravintolasalille, mutta kokemusta ryhmältä löytyy erikokoonpanoista vuosien ajalta. WildWestin – Mukana Hämeen yössä –ilta keräsikin hyvin väkeä paikalle ja puolenyön showtimen aikaan ravintolasali oli jo täynnä.

– Hieman erilainen vaalitilaisuus jos tätä sellaiseksi voi kutsua. Palaute oli hyvää. Tällaisilla jutuilla tavoitamme sellaisia ihmisiä joita emme vaalitoimistolla tai muissakaan perinteisissä vaalitilaisuuksissa näe. Se on näiden juttujen rikkaus. Nyt paikalla oli juuri niitä nuoriakin joita haluamme tällä herätellä äänestämään, totesi Heinonen kiiruhtaessaan autolle ja kotiin. Seuraavan kampanjapäivä painoi jo päälle.

Mukana Hämeen –yössä kiertue jatkuu lauantaina 10.3. Hämeenlinnan yökerho Sirkuksessa. Sirkukseen on kello 20-22 vapaapääsy ja lavalla esiintyy mm. Käsityöläiset duo Mica ja Anssi ja luvassa on myös taikuutta.

– Jatkamme tutulla teemalla. Kaikki on tervetulleita – oletpa sitten puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä.

Kommentit