Sunnuntai, 31.05.2009

Blogi, sunnuntaina 31.05.2009

Niin perjantaina muuten hoidin velvollisuuteni ja oikeuteni ja kävin Lopen kunnantalolla ennakkoäänestämässä. Olen jo monien vaalien ajan käyttänyt ennakkoäänestysmahdollisuutta ja tälläkin kertaa homma hoitui ilman jonoja muutamassa minuutissa. Ääneni sain ehdokas joka on todellakin täynnä Intoa, Tietoa ja Taitoa. Tosin niitä on meidän ehdokasryhmässämme peräti kaksikymmentä. Mutta minusta heistä paras sai ääneni ja toivotaan, että tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Ihastuttava auringonpaiste herätti aamuun. Pieniä jäniksenpoikasia vilistää pihamaalla ja linnut ovat jo pesintäpuuhissaan. Järvi peilityyni ja kupillinen kahvia. Ei voisi paremmin hellepäivä alkaa.

Todellinen tekemisen ja rentoutumisen päivä takana. Aurinko helli ja oli mukava vain nauttia päivästä. Nyt hieman huomisen päivän ohjelman pariin mihin kuuluu mm. kuntamme puheenjohtajiston kokous ja kunnanhallitus. Kunnanhallituksen lista mielenkiintoinen ja mm. suuri Kormu-Launonen osayleiskaavatyö nyt etenemässä. Lista löytyy netistä kokonaisuudessaan osoitteesta www.loppi.fi ja tavanmukaan otan ja kuulen myös mielelläni kysymyksiä ja ajatuksia siitäkin. Nyt kuitenkin huomisten asioiden pariin ja sitten ehkä hetki tv:n ääressä.

Kommentit