Sunnuntai, 30.07.2006

Blogi, sunnuntaina 30.07.2006

Aamulla aikaisin jälleen ylös ja nyt aamupala ja sitten Seinäjoen Kapernaumin katuradalle. Eilinen päivä oli menestys. Keskisen Kalle oli tyytyväinen kun kaikki meni niin kuin piti. Väkeä oli valtavasti ja sää suosi. Olin Kallen puolesta enemmän kuin tyytyväinen.

Nyt siis aamupalan jälkeen aloitamme tv-ohjelman kuvaukset radalla. Tämä päivä menee siellä ja ensi viikolla ohjelman kokoaminen. Tulossa jälleen mukava viikko. Usemapi ohjelma kasattavana.

Eilen oli aikalailla hauska tilanne kun MTV3:lta tuli putkeen kaksi minun tekemään ohjelmaa. Ensin SRC Kauhajoen Sambacrossista ja sitten Enduron MM-sarjan osakilpailu Italiasta. Tuli muuten useampi tekstiviesti ohjelmista ja Maikkarinkin kautta palautepostia. Kiitokset niistä.

Nyt pakko kiirehtiä aamupalalle ja sitten töihin. Aurinkoa sinnekin!

Vauhdikas päivä jälleen takana. Radalla kuvasimme ensi viikonlopun Motorforum Extran Super2000 Racen ja lisäksi autoin vielä hieman Jamia selostuksissa. Kilpailun jälkeen ajo Seinäjoelta kotiin. Nyt jälleen kotona. Pakko mennä nukkumaan. Kello 23.08 ja aamulla aloitamme enduro-ohjelman studiokuvaukset Helsingissä jo aikaisin. Siis vain unet kotona.

Kommentit