Lauantai, 29.07.2006

Blogi, lauantaina 29.07.2006

Aamiainen Seinäjoella. Vauhtiajoviikonloppu siis käynnistyi eilen ja nyt aloitamme urakan radalla. Tänään Jami Kanasen kanssa selostan radalla kilpailua. Minä varikon puolella ja Jami tornissa. Illalla sitten vielä kuvaamme hieman festaritunnelmaa Motorforumiin. Nyt siis töihin.

Kymmentuhannen kävijän rajapyykki ylittyy lähiaikoina. Uskomatonta menoa täällä sivuilla. Olen otettu. On toivottu, että jälleen palkintoa keksimme rajan rikkojalle ja sen olemme päättäneet tehdäkin. Eli jos juuri Sinä olet aikanaan 10 000 sivujen avaaja niin laita sähköpostia vaikka minulle suoraan timo.heinonen@teehoo.com.

Ensimmäinen kilpailupäivä paketissa. Oli mukava tehdä Kanasen Jamin kanssa selostustöitä. Huippuammattilainen joka osaa työnsä ja on asiallinen vedoissaan. Ammattilainen. Yhteistyömme toimi saumattomasti ja tunnelma oli hyvä.

Radalla tapasin myös kansanedustajamme Alahärmästä kotoisin olevan Petri Salon. Muutama sana politiikasta ja sitten kilpailusta. Petri ajoi näytösajossa ja ajoikin näyttävästi. Pikku-bemari löysi tiensä ulos radalta. Entinen poliisi – nykyinen kansanedustaja – sai päivän kovimmat aplodit. 🙂

Nyt festarialueelle kuvaamaan. Tänään lavalla esiintyy Gary Moore ja Irina ja tukku muita tähtiä. Kuvaamme oheisinsertin Motorforumiin. Nyt siis suihkun kautta uusiin töihin. Huomenna aamulla aloitamme sitten radalla kilpatapahtumien kuvaamisen.

Kommentit