Sunnuntai, 29.04.2007

Blogi, sunnuntaina 29.04.2007

Eilinen Vanajanlinnan Kiitosjuhla onnistui yli odotusten. Alunperin ajattelimme, että kutsuun vastaa ehkä noin sata tukijaa ja kampanjamme tekijää. Kun ilmoittautumisen takaraja lähestyi niin väkimäärä kasvoi huikeasti ja lopulta mukaan ilmoittautui muutamaa vaille 250 kampanjamme tekijää, tukijaa, ystävää ja tuttavaa. Lähes kaikki pääsivät myös paikalle ja täytyy sanoa, että väki teki illasta ikimuistoisen. Kiitos kaikille.

Oli hienoa, että paikalla oli väkeä ns. laidasta laitaan. Oli nuoria vasta äänestysikään tulleita, kokoomusnuoria, mutta myös väkeä jotka ovat olleet mukana tekemässä vaalityötä vuosikymmenten ajan. Niin mutta myös sitä väkeä joka nyt oli ensimmäistä kertaa mukana. Ikähaarukka taisi olla kahdeksastatoista aina yli 80-vuotiaisiin asti. Hieno ryhmä.

Erityisen iloinen olin siitä, että myös Halisen Irmeli ja Kalevi jaksoivat lähteä mukaan. Illan aluksi ojensimmekin Viinasen Iiron ja Bitterin Rikun kanssa Irmelille kokoomus mitalin kiitokseksi vuosikymmenten työstä kokoomuksen eteen. En uskalla edes arvata kuinka monennet eduskuntavaalit nämä Irmelille olivat saatikka kuinka monennet vaali ylipäätänsä. Mutta minä taidan olla toinen ”Irmelin tekemä” kansanedustaja. Eli Iiro siis ensimmäinen.

Näin jälkikäteen on pakko todeta, että hienoa, että tilaisuus oli kaikille avoin sillä niin moni halusi mukaan tulla. Se oli minulle tärkeää. Tunnelma oli hieno ja oli mukava ystävien uusien ja vanhojen kanssa iltaa viettää hyvän ruuan ja ohjelman parissa. Kiitos kaikille.

Tänään oikeastaan vapaapäivä. Yksi tapaaminen illaksi sovittuna, mutta muuten vapaata. Jääkiekkoa ajattelin katsella ja hieman lueskella. Rentouttavaa aikaa.

Kommentit