Maanantai, 30.04.2007

Blogi, maanantaina 30.04.2007

Vapun juhlinta alkaa pikku hiljaa Suomessa. Meillä ei sen kummempia suunnitelma vapun viettoon. Katsotaan nyt mitä keksitään.

Tänään kuitenkin vappujuhlijat valtaavat ympäri maan kaupunkien keskustat. Suurin väkimassa on varmasti tänään odotettavissa illansuussa Helsingissä Mantan lakitukseen. Uutiset kertoivat, että Helsingin Kaivopuistossa on myös Suomen pisin miesten pisuaari. Eli tilanteeseen on varauduttu.

Oma vappuaatto kulunut nyt puutarhahommissa. Päivällä hain Sydänmaan Laurilta muutaman puun ja marjapensaan mökille ja niiden parissa päivä kuluikin kivasti. Yllättävän koleata kuitenkin edelleen – kylmä pohjoinen tuuli ja vain muutama lämpöaste. Onneksi lapionvarressa ei kylmä kiusannut.

Illaksi suunnittelimme vain illallista ystävien kanssa Riihimäen Uuteen Apolloon ja Fakta homma -ravintolateatterinäytöstä. Sellainen mukava vappuaatto hyvässä seurassa, uudessa paikassa ja uskoisin herkullisen ruuan ääressä. Huomenna olen menossa Lahteen Sininen Vappu tapahtumaan minne sain kutsun. Paasikiven patsaalle kokoontuu aamulla paljon ihmisiä ja tilaisuuden ohjelma on juhlallinen. Hieno tilaisuus varmasti luvassa.

Mutta nyt kaikille blogini lukijoille ja seuraajille oikein mukavaa ja rentouttavaa vappua. Tänä Vappuna nostamme maljan suomalaiselle työlle ja sen arvostukselle -sen me kaikki olemme ansainneet!

Juuri kotiin. Rauhallinen vappuaatto siis takana. Ystävien kanssa kävimme illastamassa Riihimäen uudessa Apollo ravintolassa. Upean ravintolan olivat Järvet loihtineet ja ruoka oli hyvää ja palvelukin. Kiva, että kaupunkiin saada vaihtoehtoja hyvien Seurahuoneen ja Linnean rinnalle. Unohtaa ei tietenkään sovi Lehmushoviakaan. Mikä aina takuuvarma ja kesällä upea. Hyville ruokapaikoille aina tilaa ja tarvetta. Kiitokset tästä uudesta.

Hyvän illallisen jälkeen jäimme vielä seuraamaan TV2:lta tuttujen Pirren ja Hansun -vappushowta ja tunnin sai melkein nauraa putkeen välillä vedet silmissä. Tuo toimii vaan aina vaan. Nyt kuitenkin jo kotona ja aamulla aikainen herätys. Sain kutsun Lahden Sininen Vappu tapahtumaan ja kutsuvieraat on kutsuttu paikalle jo kello 10.30.

Kommentit