Sunnuntai, 28.10.2012

Blogi, sunnuntaina 28.10.2012

Jo 7. kerran Lopen Topenolla järjestettiin vaalipäivänä EräKahvila. Tällä kertaa EräKahvila Korvana 28.10.2012. Kiitokset Sirkku-Riitta ja Reijo Tarkkalalle.
Aikanaan perinne alkoi 2006 Sauli Niinistön presidentinvaaleista ja sen jälkeen nokipannukahvia on tarjoiltu kahdesti uudestaan Niinistö EräCafena, kaksi kertaa Timo´s EräCoffeena ja pari kertaa kunnallisvaalien EräKahvila Korvanakin.

Tänään hieman erilaiset vaalikahvit jälleen Lopella. Topenolla Tarkkalan laavulla EräKahvila Korva missä nokipannukahvia tarjoilee Sirkku-Riitta Tarkkala ja nuotiosta huolta pitää Reijo. Opastus kt54 ja kannattaa tulla kauempaakin klo 10-15. Itse nuotiokahville suuntaan puoliltapäivin. Nähdään.

Vaalipäivää siis teille kaikille. Muistetaan äänestää ja vaikuttaa näin itsekukin oman kotikunnan tärkeimpiin asioihin.

Hyvää Vaalipäivää kaikille.

Vaalitunnelmat ovat hyvät niin Lopella kuin valtakunnankin tasolla. Meillä on hyvät mahdollisuudet olla suurin kuntapuolue tälläkin kertaa ja monessa kunnassa meillä on mahdollisuus myös parannella asemiamme aiemmasta.

Itse olen ollut mukana kuntavaaleissa vuodesta 1996 asti. Nämä ovat jo siis viidennet kuntavaalit itselleni ehdokkaana. On ollut kunnia saada toimia lapsuuden kotikunnan valtuustossa jo 16 vuotta ja hienoa on ollut myös se, että olen saanut toimia niin aikanaan sivistyslautakunnan varapuheenjohtajana ja monessa muussakin opetellen isompiin saappaisiin. Viimeiset 8 vuotta olen saanut sitten kantaa isompaa reppua kuntamme asioista. Ensin kuusi vuotta valtuuston puheenjohtajana ja nyt sitten kaksi vuotta kunnanhallituksen puheenjohtajana. Ne ovat olleet sellaisia paikkoja joissa on saanut ja joutunut vastuuta kantamaan ja tekemään vaikeitakin ratkaisuja, mutta niin kuin kunnanhallituksemme varapuheenjohtajamme Grönholmin Saija totesi niin ”ei tässä työtä pelätä”.

Näissä vaaleissa meillä on Lopella parempi ehdokaslista kuin koskaan ennen. Ehdokkaita oli helppo lopulta saada mukaan ja listamme on vahva ja tasapainoinen kattaus ihan tavallisen hyviä loppilaisia. Ja hienoa on sekin, että listallamme on 21 naista ja 21 miestä. Listallamme on kolme 18 vuotiasta ja useampi eläkkeelläkin oleva. Ja todella paljon aktiivisessa ja kiireisessäkin elämäntilanteessa eläiviä perheenäitejä, työssä käyviä, yrittäjiä ja muita.

Itse mielelläni näkisin tästä 42 ehdokkaan joukosta vaikkapa kaikkikin valtuustossamme. No paikkoja on tarjolla vain 35 ja tottakai sinne tulee hyvä jakauma muitakin puolueita. Mutta toivon, että pystymme nyt pitämään asemamme Lopella 10 valtuutetun turvin. Olen varma, että ehdokkaamme tullee keräämään tasaisesti ääniä ja jokainen ehdokkaamme tulee saamaan ääniä ja monet paljonkin. Tiedän myös, että oma äänimääräni tulee laskemaan, mutta toivottavasti sentään paikan valtuustossa vielä saan. Vaikkakin tässä joukkueessa on kaikki sellaisia joille mielellään kotikunnan asiat hoidettavaksi antaa vaikka itse ei enää jatkopaikkaa saisikaan.

Mutta toivottavasti läpi mennään ja lupaan jatkossakin tehdä aina parhaani. Ja olla teidän äänestäjieni tavoittettavissa niin täällä netissä kuin toreilla ja turuillakin. Hihasta saa jatkossakin tulla aina nappaamaan niin Lopen kaupoissa ja kylillä kuin kaupungeissa ja muuallakin. Ihan missä vain kohtaammekin.

Hyvää Vaalisunnuntaita ja piipahtakaa myös Topenon EräKahvila Korvalla. Kiva paikka.

Kello 14.29 ja nyt vain odotellaan. Pari tuntia meni kuin siivellä tuolla Topenolla. Sirkku-Riitta ja Reijo Tarkkala olivat laittaneet jälleen laavulla kaiken niin sanotusti viimeisen päälle kuntoon ja väkeä oli käynyt vaalikahvilla aamusta asti. Topenon ”oma” ehdokas Kari Maunula oli myös laavulla tulta pitelemässä ja tunnelma kertakaikkisen kiva. Ohessa muutama kuva Topenolta ja vielä ehditte hyvin poiketakin. Kahvia tarjolla aina kello 16 asti.

Minä poika laitan nyt ruokaa ja syön ja sitten ehkä hetkeksi ihan sohvalle. Haittaakse? 🙂

Kello 01.17 ja ollaan jo siis maanantain puolella. Huikea tulos Kokoomukselle kautta Suomen. Toisen kerran olemme suurin kuntapuolue ja jälleen maamme suurin puolue. On hieno kuulua tähän joukkueeseen. Kiitos myös kaikille Lopen Kokoomuksen äänestäjille. Saimme erinomaisen tuloksen ja voitimme vaalit Lopella jälleen. Työmme siis kerää kiitosta myös näin ja se lämmittää todellakin mieltä. Palaan huomenna aiheisiin.

Ja olen niin sairaan onnellinen mm. Fatbardhe Hetemaj ja Derya Özgünin läpimenosta kotikaupungeissaan, Onnea ja onnea kaikille muillekin.

Huomenna palaan vaaleihin.

Kommentit