Lauantai, 27.10.2012

Blogi, lauantaina 27.10.2012

Tervetuloa Lopelle tänäänkin. Lopen suuri Vaalilauantai -tapahtuma tarjoaa tekemistä koko perheelle Kahvila Korvalla klo 10-14. Tivoli Seiterän ilmainen karuselli lapsille, Kristiina Vuorimies Romeo-ponin kanssa ratsastuttaa lapsia, Rautiaisen Aleksi tarjoaa muutaman sata annosta hernerokkaa ja kahvin kera Antti Mikkolan tuoreita korvapuusteja. Mikkolan Suoramyynnin syksyn satoa ja kasvomaalausta ja paljon muuta. Ja tottakai Lopen kunnallisvaaliehdokkaat kuulolla ja tavattavissa. Tule mukaan kauempaakin, oletpa sitten puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä.

Kokoomus kuuntelee ja tekee.

Hieno vaalien loppukiri siis edessä ja Kokoomuksella tänään ympäri Hämeen ja ympäsi koko Suomen enemmän tapahtumia kuin koskaan. Korva Kahvilat avoinna joka puolella, on Kokoomus Kuuntelee -tapahtumia, torikahveja ja vaikka mitä. Ja tottakai myös kokoomuslaisia kotikäynneillä.

On hieno olla tällaisessa joukkueessa mukana ja tänä vuonna meillä Lopellakin aivan ainutlaatuinen sakki. Vahva yhteishenki, hyvä yhdessä tekeminen ja tahtotila rakentaa parempaa Loppea. Ja tyytyväinen olen siihenkin, että tämä joukkue on ottanut yhteiseksi tehtäväkseen turvata Lopella lääkäripalvelut jatkossa, turvata kyläkoulujen olemassa olon jatkossakin, kehittää kyläkouluja ja taajamakouluja tasapuolisesti ja rintarinnan, kehittää myös yläkoulua ja lukiota ja tottakai vanhustenhoivaa. Mutta me emme usko siihen, että vain palveluita kehittämällä niitä voidaan turvata vaan me tiedämme, että se vaatii myös rahaa. Siksi me sanomme Kyllä myös hyvälle elinkeinopolitiikalle ja Lopen hallitulle kasvulle. Ja kun tähän on sitoutunut 42 ehdokastamme – 21 naista ja 21 miestä – niin se on sellainen voima vara ja takuu kuntalaisille, että siihen voi luottaa.

Mutta nyt aamupalaa ja kohta Korva Kahvilalle. Lopen Suuri Vaalilauantai kello 10-14.

Taisimme tehdä loppilaista vaalihistoriaa.

Lopen Vaalilauantai oli suksee. Tapahtumamme keräsi monta sataa kävijää päivän mittaan ja heistä useampi sata kävi korvapuustikahvilla ja useampi sata Rauatiaisen Aleksin hernerokallakin ja monet vain piipahtivat hetkeksi paikalle. En uskaltanut edes haaveilla tällaisesta väkimäärästä. Olen iloisen yllättynyt ja enemmän kuin tyytyväinen ja kiitollinen.

Hopearuohon Sirpan johdolla Kahvila Korvalle olikin rakennettu sellainen tapahtuma joka saikin saada tällaisen vastaanoton. Kahvilassamme oli tottakai kahvipannu kuumana koko päivän Mikkolan Antin korvapuustien kanssa ja sen lisäksi ulkonan oli Tivoli Seiterän Mari ja Tuomo Seiterän paikalle tuomana lasten eläinkaruselli ja Vuorimiehen Kristiinan Romeo-poni. Romeo olikin aikamoisen ahkera kaveri ja neljä tuntia ”nuorimies” ahkeroi perheen pienimpien kanssa.

Mikkolan Suoramyynnin myyntipaikka siirrettiin aamulla Korvaan sisälle kun pakkasta oli vielä kymmenkunta astetta aamu kympiltä, mutta lämpenihän se siinä päivän mittaan auringossa aivan kivasti. Sää olikin iltapäivällä oikeastaan jo sellainen jotenkin keväinenkin.

Tyytyväinen olin myös siihen, että tapahtumamme houkutteli Lopelle myös väkeä kauempaakin ja moni porukka tuli mukaan koko perheen ja isovanhempienkin voimalla ja hauskaa taisi kaikilla olla. Ja osa kävi aamulla ja toisen kerran vielä iltapäivälläkin paikalla ja sehän sopi meille oikein hyvin.

Nyt haluan kyllä vielä sanoa suuren kiitokset Sirpa Hopearuoholle, Jarmo Laukkaselle ja Janne Silvanille tapahtumamme onnistumisesta ja tottakai Rautiaisen Aleksille, Seiteröille ja Vuorimiehen Kristiinalle ohjelmistamme ja avusta suuresta. Ja iso kiitos myös 42 ehdokkaallemme. En ole tällaista joukkuetta koskaan vielä nähnyt ja sekin saa minut hymyilemään. Kiitos siis teille kaikille ehdokkaillemme jo tässä vaiheessa ja iso kiitos myös kaikille Vaalilauantai-tapahtumaamme osallistuneille. Oli kiva, että tulitte mukaan ja viihdyitte.

Tässä vielä linkki Lopen Kokoomuksen uutiseen ja ehdokkaisiimme. Löydät varmasti itsellesi sopivan.

..

Nyt minä suuntaan vielä hetkeksi perheen kanssa nauttimaan lauantai-illasta ja isovanhempien ja veljeni perheen kanssa syömään. Tällaiset hetket ovat parhaita ja antavat voimaa eteenpäin.

Huomenna sitten vielä Lopen Topenolla Kokoomuksen EräKahvila Korva. Sen tavan mukaan järjestää jälleen Tarkkalan Sirkku-Riitta ja Reijo. Nuotio syttyy aamulla kello 10 ja ainakin kello 15 asti nokipannukahvia ja pullaa on tarjolla. Sinnekin kannattaa ajella äänestämisen jälkeen vaikka kauempaakin vaalikahville. Ainutlaatuista varmasti koko Suomessa. Kannattaa Topenon Tarkkalan laavu kokea. Paikalle löydätte kantatie 54:ltä. Riihimäeltä ohi kirkonkylän kohti Forssaa ja siellä opastus laavulle. Ja Forssasta päin samat opasteet. Olisi mukava nähdä sinut ja teidätkin siellä.

Kommentit