Sunnuntai, 28.05.2006

Blogi, sunnuntaina 28.05.2006

Sunnuntaiaamuna ylös ja aamupala ja sitten kohti Hyvinkäätä. Sain kutsun motocrossin Sm-kauden MX1-luokan avaukseen Ruukin VIPiin ja päätimme suunnata Tarkkalan Markon kanssa kilpailua seuraamaan.

Illalla tarkoitus mökillä tehdä putkitöitä ja sitten vielä muutama tunti kunnanhallituksen maanantain kokouksen esityslistan toista lukua varten.

Päivä jälleen takana. Ohjelma suoritettu 🙂 Siis aamulla menimme Tarkkalan Pentin ja Markon kanssa seuraamaan motocrossin MX1 luokan avausta Hyvinkäälle. Siellä tapasikin mukavasti tuttuja mm. Salmisen Juha oli lomalla USA:n GNCC-sarjasta Suomessa ja olikin kiva pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia. Mielenkiintoinen ja hieno kilpailupäivä.

Sitten mökille illalla Venla-kummitytön ja Jarnon kanssa laittamaan vesijohtoja mökkiin ja hieman Sadun kanssa teimme myös piha- ja siivoustöitäkin. Ei pitäisi tällaisiin ranteisiin moottorisahaa antaa. Menin ja hipaisin sitten polveen sahalla. Kahdet housut rikki ja ihokin, mutta onnekseni selvisin pienellä vauriolla. Kiitos siitä.

Sitten vielä illalla kunnanhallitusasioista läpi. Ukkolan Marja soitteli vielä muutamista asioista lähinnä koskien hakelämmitystä ja kaukolämpöä. Sovimme, että palaamme asiaan huomenna vielä hallitusryhmässämme ja muutenkin olemme yhteyksissä. Huomenna siis illalla ensin puheenjohtajisto, sitten hallitusryhmän kokous ja perään varmasti aika pitkä kunnanhallitus. Päivällä tv-käsikirjoituksia pitäisi vääntää Pohjanmaan porukoille ja hoitaa muutamat tiedotteet asiakkaille.

Kommentit