Sunnuntai, 26.02.2006

Blogi, maanantaina 27.02.2006

Uusi viikko käynnistyi kovassa pakkasessa. Lähes kaksikymmentä astetta aamulla kun seitsemän aikaan ylös nousin. Aamun lehdet ja kahvikuppi ja sitten pankille päivän ensimmäiseen kokoukseen. Valmistelimme pankin tulevaa yleistä kokousta ja tunnelma oli hyvä. Hallintoon löytyi helpolla uusia osaavia henkilöitä ja kokous oli ohi noin tunnissa. Lopuksi vielä kahvit ja sitten työpäivää aloittelemaan.

Ilta kului sitten kunnanhallituksen kokouksessa. Ensin ryhmäkokouksessa kävimme vielä asiat läpi ja sitten klo 17.00 aloitimme itse kokouksen. Alkajaisiksi oli parin tunnin infotilaisuus Lopen kunnan matkailuhankkeista. Paikalla oli Hämeen Matkailun toimitusjohtaja, panostuksia tutkinut Hämeen Matkailun toimeksiannosta toiminut konsultti, EU-hankkeitamme vetävä Elina Pekkarinen ja joukko loppilaisia matkailualan yrittäjiä.

Tietoa tuli valtavasti ja ainakin yrittäjien palaute oli pääasiassa positiivista. Korviin jäi vahvimmin soimaan iloisena se, että yrittäjät puhaltavat nyt vahvasti yhteenhiileen.

Parin tunnin infon jälkeen kokous jatkui normaalein asioin aina yli kello 22.00 asti. Tärkeitä asioita pitkä lista ja iloisena viimeisenä päätöksenä päivällä tehdyn yritystontin kaupan hyväksyntä. Pää siis alkaa pikkuhiljaa aueta. Nyt tontti myytiin aivan eteläiseltä Läyliäisten tien varresta. Hieno juttu, kun samaan aikaan myös Yritystalon kunnallistekniikkaakin jo rakennetaan.

Huh…. Siinähän sitä urakkaa taas oli. Kello on jo 23 ja on aika vetäytyä pehkuun. Kiitos tästäkin mielenkiintoisesta päivästä.

Kommentit