Maanantai, 27.02.2006

Blogi, tiistaina 28.02.2006

Laskiaistiistai eikä laskettu. Anteeksi antamatonta. Näitä hetkiä kun harmittaa tuon opettaja uran toistaiseksi jättäminen. Ne oli upeita hetkiä, kun lapset ja vähän isommatkin nauroivat innoissaan pulkkamäessä – opettajakin sai ollaihan reilusti lapsi. Ikävä luokkaani. Terveisiä.

No päivä kului sitten eilisen kunnanhallituksen jälkipuinneissa. Puhelin soi ja kävimme vielä asioita läpi ja niiden käsittelyjärjestyksiä. Useasti nämä jälkikeskustelut opettavat eniten. Sitten vielä hieman yritysneuvotteluasiaa kunnanjohtajan kanssa puhelimessa Helsinkiin ajaessa ja sen semmoista. Mielenkiintoista.

Illalla vielä tein vuokrasopimuksen Riihimäellä. Nuori sai jälleen kivan oman ensimmäisen kodin. Sekin on kiva hetki olla mukana. Usein tyytyväisiä, kun saavat luottoa peliin elämän kortteja käännellessään. Olen halunnut aina nuoria vuokralaisia – heidän kanssaan on mukava toimia.

Sitten kotiin ja vielä kotimatkalla – puhelimesta tuli uusi viiden ohjelman juontotyö tehtäväksi. Nyt avataan peliä Sprintin puolella ja kanava sillä ohjelmalla Urheilukanava. Hieno uusi haaste. Se oli sitten pakko laittaa vielä illalla pakettiin ensimmäisen jakson osalta. Sellaista se yrittäjän elämä on.

Kommentit