Perjantai, 24.02.2006

Blogi, lauantaina 25.02.2006

Olipa mukava herätä hyvien yöunien jälkeen viikonloppuun. Voitokas Suomi peli valvotti yli puolen yön mutta sitten sai nukkuakin ihan rauhassa ja varsin pitkääkin.

Aamupäivällä kävin mäkillä Pekkalassa. Rakennusmies tuli paikalle ja laittoin lasitiili-ikkunan uuteen kylpyhuoneeseen. Tilojen pitäisi valmistua pääsiäiseksi. Rakennusmies töihin ja sitten itse parturiin ja vapaapäivää viettämään. Upea keli – lähes nollassa ja täysi auringon paiste – ei voisi parempaa olla.

Iltapäivän päätteeksi sitten sisälle ja jälleen jännittämään Torinon Olympialaisia. Kalle Palander laski loistavan ensimmäisen laskun ja kohta saa taas jännittää kun luvassa on toinen kierros. Mitallimakua taitaa tässäkin päivässä olla.

Lauantai-sauna. Voisiko vapaaviikonloppu vielä muuta sisältää.

Sunnuntai alkoi aurinkoisena – kevättä alkaa olla ilmassa. Olympialaisten loppuottelu alkaa kello 15.00. Vapaapäivä nautiskellen siis edessä.

Jääkiekko-ottelusta tulos ei ollut aivan odotettu. Tappio Ruotsille oli pettymys, vaikka kokonaistulosta pitääkin ehdottomasti pitää hyvänä. Joukkue pelasi upean turnauksen suurella sydämellä.

Pelin jälkeen kävin vielä sitten mökilläni Pekkalassa. Järvi oli upean näköinen lumpeitteessä. Linnut olivat käyneet ruokailemassa ja hämärä alkoi pikkuhiljaa laskeutua. Tarkistin kylpyhuoneen lasitiili-ikkunan eristyksen. Saa vielä muutaman päivän silikonit kuivua ja sitten ikkuna valmis. Edelleen odotellaan lattiavalun kuivumista – jonka hitaus minutti yllättikin – sentti per viikko. Kymmenen sentin valu eli kaksi puolikuukautta saadaan odotella ennen laatoitusta. Pitkä aika – odottavalle. Lopuksi Pekkalan ovi kiinni, hälyttimet päälle ja kotiin.

Kommentit