Sunnuntai, 25.01.2009

Blogi, sunnuntaina 25.01.2009

Nyt kello jo sunnuntaina 18.24 ja juuri hetki sitten Lapista ja upean talven keskeltä loskaan ja sohjoon tänne etelään. Upea loma ja ralliviikonloppun Napapiirillä takana ja huomenna paluu arkeen ja täysillä jo töiden pariin. Eilen Kokoomuksen puoluevaltuusto valitsi puolueellemme Helsingissä uuden johdon. Valtuusto valitsi minut mukaan Kataisen johtamaan puoluehallitukseen. Kiitos erittäin arvokkaasta ja kovasta luottamuksesta. Lupaan olla tässäkin työssä sen arvoinen.

Olen huomiseksi sopinut vielä muutamia valmistelupalavereja mm. kotikuntani Lopen valtuuston ensimmäistä kokousta ja alkavaa valtuustotyöskentelyä silmällä pitäen ja myös eduskunnan aiheet huomenna jo pinnassa. Tai itseasiassa olleet jo aika hyvin heti tammikuun alusta lähtien. Poikkeuksellinen tilanne.

Tämän päiväisellä Finnairin lennolla Rovaniemeltä Helsinkiin tapahtui aika mielenkiintoinen tilanne. Se miten ihmiset siihen reagoivat kertoo siitä miten suhtautuminen lentoihin ja turvallisuuteen on muuttunut. Ehkä huolestuttavinta oli se, että lennon henkilökunta ei tilanteeseen pystynyt puuttumaan mitenkään. Tilanne eteni vauhdilla ja onneksi ilman murheita lopulta, mutta sai aikaan useita hämmentyneitä ja muutamia pelokkaitakin katseita matkustamossa. Koneen laskeutuessa nimittäin yksi matkustaja nousi yhtäkkiä paikaltaan ja lähti kävelemään kovaa vauhtia kohti koneen nokkaa. Keskiosassa ollut lentoemäntä sanoi vain istukaa istukaa. Oli nousemassa ylös, mutta katsoi tilannetta tekemättä muuta. Miestä vastaan tuli koneen etuosasta stuertti joka hänkään ei saanut miestä pysähtymään ja vaan kyseinen henkilö jatkoi vauhdilla aivan koneen nokkaan asti. Erikoinen tilanne. Toivottavasti näistäkin otetaan opiksi vaikka mitään sen kummallisempaa ei lopulta tapahtunutkaan.

Kommentit