Sunnuntai, 24.04.2011

Blogi, sunnuntaina 24.04.2011

Parasta. Viikonloppu Aulangolla perheen kanssa. Hieno paikka itse historiallinen hotelli ja uusi kylpyläkin puhumattakaan upeasta luonnosta ja Puistometsästä. Ei siis todellakaan tarvitse mennä kauaksi nauttiakseen parhaasta.

Tänään kun aamupalaan siinä nautimme niin mietin tuota Vanajanlinnaakin. Se on aivan ehdoton ykköspaikkamme ja kehittynyt Mika Walkamon ja Pekka Vihman johdolla isoin askelin. Yksi maamme parhaista golfkentistä – monen mielestä paras – laajensi tarjontaa ja paikka kehittyi entisestään. Nyt odotamme jo uutta kylpylähotellia sinnekin ja sitten paikka onkin jo täydellinen. Toivotaan, että hanke etenee mahdollisimman pian ja saamme lisää huipputarjontaa tänne Hämeeseen.

Tänään pääsiäispäivänä vielä kalenteri tyhjä. Yksi tapaaminen illalla, mutta ei muuta. Ajattelin hieman puutarhatöihin mennä ja nauttia auringosta ja alkavasta suvesta. 

Yksi parhaista kevään päivistä takana. Pihatöitä monta tuntia ja samalla luonnon heräämisen ihastelua. Lintuja jo paljon liikkeellä ja monella jo myös pesänrakennustyöt käynnissä. Kurjillakin aikamoinen kevätsoitto Loppijärvellä. Jääpeite vielä hieman pidättelee järveä, mutta jos jo ensi yönä tai huomenna vapautuisi ikeestä.

Kommentit