Lauantai, 23.04.2011

Blogi, lauantaina 23.04.2011

Lankalauantaina. Ja se tietää sitä, että meillä Lopella käynnistyy myös torin markkinoiden vuosi. Tänään siis Lankalauantain markkinat. Itse olen siellä paikalla aamusta heti ysin jälkeen ja sitten puolenpäivän jälkeen. Nimittäin välissä järjestämme KIITOSKAHVIT Riihimäellä Hämeenkadun varressa Timo´s Coffeessa klo 10-12. Olisi hieno nähdä sinutkin siellä. Eli lämpimästi tervetuloa.

Muuten tänään nautimme pääsiäisestä ja sen vapaapäivistä. Ajattelimme suunnata Aulangon kylpylään illansuussa ja sieltä varmasti energiaa löytyykin kovaan kevääseen. Mutta nähdään tänään – teemalla tavattavissa vaalien välissäkin. Niinhän se pitää aina olla.

Kello 14.27 ja hetki sitten kotiin. Aamu siis tänään Lopen torilla ja sitten kello 10-12 Kiitoskahvit Riihimäellä. Väkeä aivan valtavasti liikkeellä ja onnittelijoita riitti. En edes uskaltanut laskea kuinka monta suurta kakkua pöytään kannettiin. Tupa koko ajan täynnä ja seisomapaikoillakin osa. Näin siis Timo´s Coffeen tarina sai arvoisensa päätöksen ja minä matkaan roppakaupalla ja monen sylin verran onnea. Kiitos kaikille. Sitä tässä elämässä joka päivä myös tarvitaan.

Sitten takaisin Lopelle Lankalauantain markkinoille. Kevätaurinko helli sielläkin väkeä ja onnittelijoita riitti kotipesässäkin. Valtavasti myös kesäloppilaisia liikkeellä ja hienoa, että hekin ottaneet minut ns. osakseen. Mielelläni olen myös heidän kansanedustajansa kuin monen muunkin puoluerajoista välittämättä. Rakastan tätä työtä.

Mutta nyt siis Hämeenlinnaa kohde. Perhelomaa…

Kommentit