Sunnuntai, 22.07.2007

Blogi, sunnuntaina 22.07.2007

Eilen saimme siis iltapäivästä nauttia aina kesäyöhön asti kauniista säästä ja kesähäistä. Yläasteella ystävystyin Tainan kanssa. Olimme samalla luokalla ja huumorimme ja eloisuutemme kohtasivat ja kasvoimme samaa tahtia rippileirit, isoisjutut ja lukiokin. Eilen Taina sai miehensä, kun Jussi asteli Tainan kanssa Lopen kauniin kirkon alttarille sanoakseen ”tahdon”. Häitä tanssittiin Kaartjärven rannassa luonnonkauniissa paikassa Laakasalossa ja tunnelma oli säänkin suosiessa ihastuttava. Onnea Tainalle ja Jussille.

Minulla tänään vapaapäivä. Satu jatkaa uppopallon maajoukkueleirillä valmistautumista lähestyviin Italian MM-kilpailuihin. Minä nautin auringosta. Huomenna suuntaamme Imatralle ja Lappeenrantaan.

Tänään päivän formulamurheiden jälkeen nautimmekin sitten ravustuksen saloista. Lähdin serkkuni kanssa järvelle itseasiassa vain etsimään Pekka-enoni aikana löytämäämme pöytäkiveä. Serkulle kivestä aina puhuin, mutta hän ei sen uskonut olevan niin pinnassa kunnes lauantaina karautti veneen moottorin siihen. Maamerkkien avulla etsimme kiveä ja kokassa roikkuen löysimmekin sen suhtnopeasti. Muistikuvani olivat oikeat ja uusi kivikari löytyi keskeltä Loppijärveä. Siirsimme muutamat merrat kiven alueelle ja huomenna Tero merkkaa kiven vielä muidenkin järvenkäyttäjien varalle. Nyt saunaan lisää puita ja pakkaamaan huomista Itä-Suomen reissua varten. Kohteina Imatra, Lappeenranta ja Punkaharjun Retretti. Mielenkiintoisia kohteita ja mukava nyt ehtiä niihinkin.

Kommentit