Sunnuntai, 22.05.2011

Blogi, sunnuntaina 22.05.2011

Eilisillan Vanajanlinnan nyt jo siis perinteeksi muodostuneet Kiitosjuhlat onnistuivat yli odotusten. Oli ihanaa, että niin moni tekijöistämme ja tukijoistani pääsi paikalle vaikka monelle yhteensattumiakin osuin. Erityisen hienoa oli se, että myös hyvä ystäväni eduskunnan puhemies Ben Zyskowicz tuli juhlaani ja piti tunteikkaan ja kauniin puheen. Väkeä oli syömässä illallisella lähes 150 ja kaiken kaikkiaan illan aikana vieraita ja onnittelijoita kävi linnalla parisen sataa.

Lisään tähän kuvia illasta. Ne kertovat enemmän kuin tuhatkaan sanaa. Ohjelmista tällä kertaa vastasivat entiset työkaverini Leila Tschokkinen-Passoja ja Petri Lindberg sekä ystävämme Heidi Kyrö soittajineen. Niin ja tanssiesityksistä Derya Özgün, Liljastiina Sutinen, Vilhelmiina Virkki ja Jaakko Kivijärvi. Kiitos heille kaikille ja Vanajanlinnan väelle upeista järjestelyistä.

Oli hieno saada juhlia jälleen Vanajanlinnan juhlavissa puitteissa. Kiitos.

Mutta nyt uuteen päivään. Eilen sain lahjaksi muutaman puunkin. Janakkalan kunnanjohtaja Annamari Ahonen ja Inka Mikos perheineen toivat minulle istutettavaa. Ne saavat paikkansa tänään Pekkalan arboretumistani. Kiitos. Ne vain jotenkin niin mun lahjoja. 

Eli päivä tänään kotosalla vapaalla. Säätytalolla jatkuu neuvottelut ja odotamme sieltä myös tänään uutisiakin. Katsotaan miten asiat järjestyvät. Sinne myös puhelinyhteyttä tuossa illansuussa. Mutta nyt sunnuntain pariin.

Päivä päätökseen. Töitäkin tähän päivään mahtui ja sitten hieman omaakin aikaa. Eiliset lahjapuut saivat paikkansa mökiltä. Kirsikka omaan metsäänsä ja mantsurian jalopähkinä tuli myös täydentämään metsääni. Kiitos näistä Soilille, Inkalle, Ditelle ja Inkalle sekä Anna-Marille ja Antille. 

Huomenna uusi päivä. Moni on kysellyt Säätytalon neuvottelujen perään. Ei sillä nyt ole mitään merkitystä tuleeko valmista tämän alkavan viikon aikana vai menneekö seuraavalle. Nyt on pääasia tehdä hyvää työtä ja huolellista läpikäyntiä. Tämä ei siis ole nopeuskilpailu vaan enemminkin huolellisuus kilpailu. Sen mukaan edetään.

Kommentit