Lauantai, 21.05.2011

Blogi, lauantaina 21.05.2011

Tänään meillä Lopella vietetään tonttimarkkinoita klo 10-14 . Tapahtumapaikka on  Launosissa Marjarinteen asuntoalue ja ohjelmaa Lisäksi Karpaliston alueella Läyliäisissä on tonttiesittelypiste. Kahvitarjoilu. Kunnan ja kylien myytävien tonttien sekä yhteistyökumppaneiden toiminnan esittelyä. Tervetuloa! Niin ja itse rakennusmestari Timo Harjakainenkin on paikalla kello 11.00 Launosissa.

Tänään siis piipahtamaan tonttimarkkinoilla. Helsingissä neuvottelut jatkuvat hallituksen kasaansaamiseksi puolueiden puheenjohtajien toimesta ja toivotaan, että takit saadaan tänään siihen malliin että mukaan lähtevät puolueet on pian jo ns. lopullisesti selvillä. Pari kääntöä niin sittenhän ne ovat taas oikein päin vai liekö taas nurinpäin. No odotellaan vasemmistoliiton ratkaisu ja edetään.

Illalla Hämeenlinnan Vanajanlinna täyttyy kampanjani väestä ja muista mukaan ilmoittautuneista komppaajistani. Valtavasti väkeä tulossa ja näin samalla syntyy perinne Kiitosjuhlista. Neljä vuotta sitten Käsityöläiset vauhdittivat juhliamme ja tänään lavalle kipuaa ystäväni Heidi Kyrö bändeineen. Ja aika upea juttu on sekin, että itse eduskunnan puhemies Ben Zyskowicz ilmoittautui juhlaani. On minulle kunnia asia. Ystävyytemme on auttanut monessa. Mutta tänään siis iltapäivä ja sitten ilta Vanajanlinnassa. Palaan kuvien myötä aiheisiin huomenna.

Kertakaikkisen upea juhla Vanajanlinnassa takana. Väkeä enemmän kuin odotinkaan ja hieno tunnelma. Hämeen aktiivisin ja ahkerin talkoojoukko ja tukijajoukko juhli upeasti ja ansaitsi myös juhlansa. Nyt puhelimella näin lyhyesti. Huomenna lisää kuviakin.

 

Kommentit