Sunnuntai, 20.09.2009

Blogi, sunnuntaina 20.09.2009

Uusi aamu ja tänään siis vielä Lahdessa. Kohta kuitenkin Loppea kohden. Olin alunperin ajatellut, että menen tänään Vojakkalan koululle kyläkoulujen keskustelutilaisuuteen kuulemaan millaisia aatoksia siellä asian suhteen on, mutta juuri kuulin, että tilaisuus onkin vain neljän koulualueen väelle. Eli tämän päivän ohjelma siis näyttää nyt pelkkää tyhjää. Mukava joskus toisaalta niinkin. Mutta kohta kotia kohden ja ehkäpä sitten Pekkalan mökille ja illalla vielä huomisen kuntapäivän pariin eli huomenna ylimääräinen valtuustoryhmä ja sitten strategiaseminaari ja illalla kunnanhallitus. Mahtuu aamupäivään tosin vielä yksi neuvottelukin eli täyteen tuo maakuntapäivä jälleen tullut.

Täydellinen vapaapäivä. Pekkalan mökillä laitoin nurkkia jo syyskuntoon. Mm. puut ja pensaat saivat suojia ja kesän tavaroita myös pikkuhiljaa varastoihin. Niin se kesä taas siltä osalta alkaa olla päätöksessä. Sitten vain kotipäivää ja ihastuttavaa olikin vain olla ja nauttia pikkuisesta kummitytöstä, joka tuli auttamaan ruuanlaitossa ja siivouksessakin. Mainio tapaus tuo Elisa. Nyt tv:tä ja vielä kunnanhallituksen huomisen esityslistan loppusilaus. Sitten nukkumaan.

Kiitokset myös palautteesta mitä tänään olette lähettäneet liittyen tuoreimpaan kirjoitukseeni koskien Hyvinkää-Hanko -rataosuuden sähköistystä ja pääradan välityskyvyn lisäämistä. Huoli ja tarve on yhteinen ja jatketaan siis sen eteen työtä. Tuo kirjoitus löytyy toistaiseksi täältä blogista muutaman päivän takaa. Pian myös Kynästä-sivusta päivitysten jälkeen jälleen kunnossa ja sinnekin sen lisäilen.

Kommentit