Sunnuntai, 20.04.2008

Blogi, sunnuntaina 20.04.2008

Eilen illalla sain puhelimeeni järkyttävän tiedon. Espanjassa Malagassa Aurinkomatkojen bussi oli joutunut onnettomuuteen ja tiedot kertoivat kasvavasta uhriluvusta ja loukkaantuneiden määrästä. Yöllä tilanne selvisi ja myös Ulkoministeriö ja ulkoministeri Alexander Stubb seurasivat tilannetta. Nyt aamulla tiedonpalaset alkavat hahmottua ja tieto kertoo, että yhdeksän suomalaista kuoli onnettomuudessa, kuusi naista, kaksi miestä ja pieni tyttö, ja tämän lisäksi paluulennolla jäi kaikenkaikkiaan 46 paikkaa tyhjäksi loukkaantuneiden takia. Samalla on tullut tietoja jo turman syistäkin. Uutiset kertoo, että onnettomuudessa mukana olleen maastoauton kuljettaja on pidätetty ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Seurataan karmeaa tilannetta. Samalla haluan sanoa osanottoni kaikille läheisensä menettäneille ja toivottaa vointia ja paranemista edelleen sairaalahoidossa oleville.

Päivä alkaa synkissä tunnelmissa.

….

Päivä edennyt hieman synkissä tunnelmissa. Onneksi kaikki Espanjassa on itse onnettomuuden jälkeen sujunut hyvin ja myös täällä meidän päässä asioita on hoidettu aktiivisesti eritoimijoiden toimesta. Oma päiväni on kulunut mökillä pihatöissä. Nyt pihat haravoitu ja omena- ja kirsikkapuut sekä marjapensaat saaneet kevätlannoituksensa. Nyt saisi tulla pieni kevät sade.

Tänään vapaailta niin kuin päiväkin ollut. Seuraavaksi lyhyt katsaus alkavan viikon valmistelua vaativiin töihin ja sitten illalla serkun pojan kanssa hieman kartingautoilemaan.

Kommentit