Sunnuntai, 20.01.2013

Blogi, sunnuntaina 20.01.2013

Tälle päivälle vielä toinen nosto. Siis oma blogi-sivu, kun tuo aamuinen oli enemmänkin historiaa.

Tänään Lopella tehtiin myös muuten uutta historiaa. Lopen Osuuspankki tarjosi Elmolassa lentopallotapahtuman ja historiaa siitä teki se, että matsi minkä näimme oli SM-sarjatasoa. SM-sarjaottelussaan HPK:n naiset kohtasivat OrPo:n Orivedeltä ja Elmola oli viimeistä nurkkaa myöten täynnä. Kuuttasataa katsojaa ilmaisotteluun odotettiin ja se taisi ainakin hyvinkin täyttyä ja taisi olla enemmänkin.

HPK ja OrPo tarjosivatkin täydelle Elmolalle huikean hyvän matsin. Kerho hieman vajaalukuisena kentällä ja se avasi Orivedelle mahdollisuuden yllättää minkä he myös käyttivät hyväksi. Avauserä vielä HPK:lle, mutta sitten peli OrPo:lle ja pisteet vierasjoukkueen matkaan.

Martina Konecnan iskuja oli kyllä ilo katsella. Aivan mahtava pelaaja ja täytyy sanoa, että tässä omaa luokkaansa. Syötöt ja iskut sellaisia, että taisi vastustajienkin kädet ne tuntea ja tuntevat vielä aamustakin. Ja Martinasta näki myös sen, että hän nautti siitä mitä teki. Tosin se näkyi kummastakin joukkueesta ja se tekikin matsin katselemisesta viihdyttävää.

Kiitokset vielä Lopen Osuuspankille ja Jatke-Uusimaalle pelin tuomisesta Lopelle. Ja HPK:n naisille ja tottakai myös vastustajalle OrPo:lle. Lupaan, että tulen jatkossakin katsomaan matsejanne. Ehdottomasti.

Täytyy toivoa, että saamme tällaisia tapahtumia Lopelle lisää. Aikanaan meillä jo pelattiin Mikkolan Jorman tuomana koripalloa SM-tason matsina ja nyt lentopalloa ja olihan muuten aikanaan Laakan vieraana myös salibandyn Suomenmestarit Elmolassa. Katsotaan mitä keksitään seuraavaksi.

Ja toivottavasti saamme tuon Elmolan laajennuksen myös etenemään ensi syksynä kun asia otetaan budjetin teon yhteydessä esillä. Se me tarvitaan.

Mutta nyt Kultainen Venla iltaa viettämään. Onneksi tällä kertaa vain kotisohvalle. Huomenna nimittäin vauhdikas päivä kuntaministeri Henna Virkkusen kanssa.

Kommentit