”Kansa joka ei tunne menneisyyttään, ei hallitse nykyisyyttään, eikä ole valmis rakentamaan tulevaisuutta varten.”

Blogi, sunnuntaina 20.01.2013

Historiaa.

”Kansa joka ei tunne menneisyyttään, ei hallitse nykyisyyttään, eikä ole valmis rakentamaan tulevaisuutta varten.”

Näin totesi jalkaväen kenraali Adolf Ehrnroth aikanaan. Ja siinä on paljon perää. Eilen tutkinkin jälleen pitkästä aikaa kokoelmiani. Innostuin siirtämään vanhoja kotiseutukortteja sähköiseen muotoon ja myös vanhoja valokuvia. Jos vaikka niihin puuttuviin löytyisi vielä tietoa. Kuka kuvassa? Missä? Kenen kanssa? Ja minkä takia?

Lisäsin kuvat Facebookiin omaan kansioon Wanhoja Loppi -kuvia. Tuossa siis linkki kuvakansioon missä 65 vanhaa kuvaa ja postikorttia Lopelta. Kurkatkaapa jos Loppi kiinnostaa.

Ja mielelläni otan tietoa vastaan ketä kuvissa siis on ja myös jos teiltä löytyy vanhoja kuvia ja kortteja Lopelta niin olen niistä myös kiinnostunut.

Aloitettiin siis tämä päivä kotiseuturakkaudella 🙂

Tänään sunnuntaina muutenkin Loppi-päivää. Vapaapäivä mukavassa talvisäässä ja sitten iltapäivällä tai illansuussa kello 16.00 Lopen Elmolassa naisten SM-lentopalloa. Hämeenlinnan HPK tuo matsinsa vierailupelinä Lopelle ja saa vastaansa hallissamme OrPo:n. Peliin on vapaapääsy eli tervetuloa mukaan vaikkapa koko perheen voimalla. Paikalla myös LFT:n puffetti eli viihdytään ja nautitaan huippupelistä.

 

Kommentit