Sunnuntai, 19.12.2010

Blogi, sunnuntaina 19.12.2010

Täällä Hämeesä ei vielä pyrytä, mutta uutiset kertoivat, että uusi lumimyräkkä on tulossa ja rannikkoa se onkin jo piiskannut. Kyllä täälläkin jo hieman tuuli pyörittää eli samaa taitaa olla luvassa. Tänään Hämeessä koko päivä ja yritetään lumenkeskelläkin päästä liikkeelle.

Muistuttelen vielä teitä noista Jouluglögikiertueenin viimeisistä jutuista. Eli maanantaina on vuorossa Hämeenlinna ja siellä Laurell 17-18 ja sitten tiistaina Riihimäen Feeniks klo 18-20. Feeniksissä esiintyy muuten tanssijoitakin silloin eli kannattaa ehdottomasti tulla mukaan.

Mutta nyt sunnuntain ohjelmaan. 

….

Tänään jälleen siis Riihimäellä. Paljon ihmisiä liikkeellä ja vilskettä ja vilinää. Monta hyvää keskusteluakin. Kiitos niistä. Huomenna sitten Hämeenlinnaan ja siellä torilla Kokoomuksen Joulumökillä iltapäivällä ja sitten Glögitilaisuus Laurellilla. 

Sain myös tänään ensimmäiset joululahjat. Tai ties jo monennet. Kivoja pikkupakettaja. Yksi erityisesti lämmitti mieltä ja herkistikin. Juha Nummisen Lähikuvassa Tommy Tabermann. Kirja Tommysta, josta tuli kolmessa vuodessa idolista tai ihaillusta hyvä ystävä. Lukuisia kertoja istuimme kahden eduskunnassa ja juttelimme. Perustimme myös sen uraltaan kovin lyhyeksi jääneen Se Oikea Sivistysvaliokunta – siis sivistysvaliokunta, johon pääsi ne jotka olivat lukeneet muutakin kuin TexWillereitä. Hauskoja juttuja. Upea huumori ja taitava ihminen. Muistoja paljon mieleen kun tuota kirjaa jo lueskelin. 

Joskus nyt Tommyn mentyä olen miettinyt, että mitä hän mahtaa ajatella menosta tänään. Hän ei kuitenkaan sydämeltään ollut poliitikko vaan Ihminen. Kiitos hänelle.

Mutta nyt huomisten töiden pariin. 

Kommentit