Sunnuntai, 19.07.2009

Blogi, sunnuntaina 19.07.2009

Eilinen ratsastusviikkomme päätös meni siis loistavasti. Sää meitä suosi vaikka ehkä hieman hevosille olikin jo liiankin kuumaa. Tällainen viikko ja sen päätös antaa upeasti virtaa tulevaakin ja ensi viikolla menoa riittääkin, kun ensiviikolla lähdemme mm. yrittäjien kesämatkalle Heinolaan ja Lahteen. Loppuviikko sitten meneekin sitten Seinäjoella eli vauhtia tulevaakin viikkoon mahtuu.

….

Tänään päivä todellakin aikalailla rennoissa tunnelmissa. Hieman koneella sentään töitäkin pääti tehdä, mutta vain parisen tuntia. Muuten vaan mukavaa joutenoloa. Alkava viikko tulee olemaan nimittäin erittäinkin ohjelmantäyteinen ja siksikin tämä vapaapäivä teki hyvää.

Huomenna aloitetaan myös mökkijärvellämme jälleen perinteiset niittosavotat. Kaislanniittokoneet tulevat järvelle aamusta ja haastekampanjalla Loppijärven Ystävät ovat saaneet hienosti lisää rahaa yhteisen keskusjärvemme kunnostustöihin. Haasteeseen voi toki vieläkin ottaa osaa ja jos haluat hieman auttaa järveämme niin minulta saat yhteystiedot ja ohjeet miten toimia. Pienikin apu on tervetullutta. Kiitokset jo tässä vaiheessa Loppijärven Ystäville ja Minna Tervoselle hienosta järven suojelutyöstä ja urakasta nyt tämän alkavan niitonkin kanssa.

Tässä vielä hieman niittotunnelmia viime kesältä. Säännölliset ja laajat ja oikeaoppiset niitot ovat auttaneet järveämme jo paljon ja helpottaneet urakkaa vuosi vuodelta.

Kommentit