Sunnuntai, 17.07.2011

Blogi, sunnuntaina 17.07.2011

Eilinen IX thDERBY päättyi voittajan osalta siis odotetusti. Katriina Kemppi vei pytyn jo kolmannen kerran peräkkäin ja kaiken kaikkiaan neljännen kerran. Katriinan ratsastus oli kisan mestarina ja avaajana vakuuttava ja ei jättänyt kyllä meille muille paljon sanan sijaa eikä jossittelulle varaa. Taitava ratsastaja ja vahva kisaaja. Onnittelut vielä Katriinalle täälläkin.

Kakkospaikan otti Saija Grönholm joka palkittiin myös Vuoden edistyjänä ja menestyjänä. Saija veto oli upeaa katseltavaa ja voisi sanoa, että itseoikeutettu kakkonen eilen Katriinan takana. Kolmospaikka tulikin sitten yllätyksenä minulle. Niin kuin eilen jo hieman kerroin oli alkuveryttelymme eilen todellakin tuskainen ja jopa luovuttamisen arvoinen. Mutta keräsin hermot ja vedimme Homeroksen kanssa meille kohtuullisen perusradan. Ei parasta meitä, mutta hyvä ja se riitti tällä kertaa kovassa seurassa aina jopa kolmanteen sijaan. Siis hienoinen yllätys minulle itselleni.

Hieno kilpailupäivä ja ilta näin siis takana. Jokakesäinen ratsastusviikkomme myös näin päätökseen ja nyt kesätauon jälkeen sitten katse uuteen ratsastuskauteenkin. Intoa tällä porukallamme riittää ja Vaahteramäen Ratsastuskoulu on tunnelmaltaan juuri sellainen mitä me haluamme. Hyvä yhteishenki, hyvät hevoset ja erinomaosta opetusta.

Nyt sunnuntai-päivään. Tänään vapaapäivä ja ihastelen tässä tyyntä Loppijärveä. Loppijärvi -hankkeemme etenee hienosti. Uusia lahjoittajia on I love Loppijärvi -keräys kerännyt tälläkin viikolla ja saamme alkavan loppukesän kaislanniittoihin ihan mukavasti rahaa. Sajaniemen miehet Kuparisen Karin ja Pälsin Eskon johdolla pääsevät näin näidenkin rahojen turvin järven kunnostustöihin. Miehille siitä työstä iso kiitos. 

Tämä oli vapaapäivä. Aikaa siis vain perheelle ja itselle mökillä. Huomenna jatketaan.

 

Kommentit