Sunnuntai, 17.04.2011

Blogi, sunnuntaina 17.04.2011

Tänään on hyvät ystävät aika tehdä suomalaista historiaa. Äänestetään tänään Jyrki Katainen maamme pääministeriksi ja kokoomus maamme suurimmaksi puolueeksi. Nyt jos koska tarvitaan osaamista, malttia ja järkeä, mutta myös päätöksenteon rohkeutta eduskuntaan.

Tänään myös te hyvät hämäläiset annatte minulle välitodistukseni työssäni. Toivon, että siirrätte minut jatkokaudelle ja saan jatkaa työtä maamme ja myös Hämeen hyväksi. Olen tähän työhön enemmän kuin motivoitunut ja uskon, että osaamisestanikin on hyötyä ja apua jatkossakin. Jos haluatte niin äänestäkää tänään Hämeessä numeroa 3!

Tänään itse jatkan nyt tukijoiden parissa päivää. Aamukahvit ja sitten Erä-Timo´s Coffee Topenon Tarkkalan laavulla ja iltapäivällä Riihimäen Timo´s Coffeessa. Ja sitten vaalivalvojaiset kello 18 alkaen Riihimäen Ravintola Apollossa minne olette kaikki enemmän kuin tervetulleita.

Eilen aamulla sain erinomaista tsemppiä paikalliselta huoltoasemalta. Siellä istui aamuparlamentti ja siinä mukana yksi vahva pitkänlinjan keskuslainen vaikuttaja. Hän huikkasi äänestävänsä minua ja totesi, että tärkeintä on se että ”nyt saadaa osaava ja tekijä jatkokaudelle”. Hän totesi, että keskustalaisena hänen on helppo tukea minua. Se lämmitti.

Myös eilen illalla Vaalibileissämme Catiscassa oli huikea meno. Lähes 300 ihmistä juhli Käsityöläisten tahtiin ja tunnelma oli katossa. Valtavasti tsemppiä ja onnentoivotuksia ja toivotaan, että ne tänään auttavat minut jatkokaudelle.

Olen antanut kaikkeni ja nyt se on teidän käsissänne – hyvät hämäläiset.

Tukiryhmään liittyneitä:

717. Airi Eronen, kirjanpitäjä, eläkeläinen, Loppi

718. Riikka Lahtinen, sosionomi, Hämeenlinna

719. Jaakko Heinonen, suunnittelija, Hämeenlinna

720. Riitta Virtanen, yrittäjä, Hämeenlinna

721. Juho Hänninen, rallikuljettaja, IRC-rallisarja

Kommentit