Lauantai, 16.04.2011

Blogi, lauantaina 16.04.2011

Se on sitten loppukirin paikka. Kiitos teille kaikille eilenkin lähettämistänne kymmenistä viesteistä ja tsempeistä. Ympäri maata tulleet viestit ainakin kertovat hieman siitä, että jotain on tehty oikeinkin. Itseasiassa palaute on ollut hirmuisen hyvää ja rohkaisevaa. Katsotaan sitten huomenna mitä mieltä äänestäjät suurena joukkona on.

Tänään me kokoomuslaiset jatkamme kiihtyvällä tahdilla kampanjointia. On vaalien tärkein kampanjapäivä ja meidän Viimeinen 80 tuntia -kampanjamme etenee hyvin. On nähty. On kuultu. On tehty. Ja me teemme tänäänkin.

Tänään kampanjatiimini pystyttää tapahtumateltan Riihimäen Kauppakeskus Atomille. Siellä jaossa kaasupalloja ja paikalla tiimiläisiäni ja minä itsekin koko ajan kello 10-13. Sinne kannattaa siis poiketa vaikkapa koko perheenkin voimalla. Sieltä sitten rundille Hämeeseen. Kutsuja on tullut tällekin päivälle kymmeniä eri kunnista ja yritän mahdollisimman monessa ehtiä vielä edes piipahtamaan. Hieno päivä tulossa.

Tukiryhmämmekin kasvaa huikeaa vauhtia. 700. tukijan raja rikkoutunee tänään ja se tarkoittaa sitä, että olemme tehneet jälleen uuden ennätyksen. Linjan Tukijat -ryhmämme on todennäköisesti näiden eduskuntavaalien Suomen suurin julkinen tukiryhmä ja se näkyy ja kuuluu. Katsotaan kuka rajan rikkoon. Mukaan kuitenkin mahtuu vielä eli tästä pääsee liittymään: Linjan Tukijat.

Tässä vielä linkki myös Vaalilehteen.

Ja myös tv-mainoksemme jotka ovat pian pyörineet yli 140 kertaa MTV3:lla.

 …

Tukiryhmään liittyneitä:

693. Tomi Seppälä, opiskelija

694. Markku Jokelainen, maanviljelijä, Paltamo

695. Jani Kesälä, toimitusjohtaja, Hyvinkää

696. Pekka Laitinen, yrittäjä, toimitusjohtaja, Espoo

697. Laura Tonteri, kauppatieteiden ylioppilas, Riihimäki

698. Mikke Neuvonen, myyjä, Riihimäki

699. Martina Neuvonen, tarjoilija, Riihimäki

700. Riikka Orava, sairaanhoitaja, Riihimäki

701. Kalevi Huitti, eläkeläinen, Loppi

702. Teijo Mäkelä, yrittäjä, Loppi

703. Heidi Taipale, myyntilupa- ja tuotekehitysjohtaja, Hattula

704. Juha Majasalmi, yrittäjä, Loppi

705. Mikael Vesper, kuvataiteilija, Loppi

706. Emmi Lyhty, ratsastuksenohjaaja, Tammela

707. Katja Nousiainen, lähihoitaja, Rovaniemi

708. Matti Laanola, Loppi

709. Annikki Nylund, eläkeläinen, Janakkala

710. Eila Sainio, eläkeläinen, Loppi

711. Hellä Teinilä, yrittäjä, eläkeläinen, Loppi

712. Ritva Hagqvist, Loppi

713. Juhani Hagqvist, Loppi

714. Pirjo Laanola, Loppi

715. Maria Niemi, parturi-kampaaja, Loppi

716. Mikko Arola, varatuomari, yrittäjä, Riihimäki

 

Kello 19.08 ja juuri kotiin. Kampanjamme tärkein päivä näin puolivälissä ja voi todeta, että huikeissa tunnelmissa. Järjestämämme tapahtuma Riihimäen Prismalla onnistui loistavasti ja jakoon meni satoja kampanjamme ilmapalloja. Paljon keskusteluja ja tapaamisia ja kaikki tunnelmaltaan juuri niin kuin nyt pitääkin.

Sitten jatkoimme Turenkiin, Tervakoskelle, Ryttylään, Oittiin ja Järvelään. Hieno kiertue ja nyt se päätöksessä. Vaali-Volkkarin mittarissa yli 8000 kilometriä kolmessa viikossa ja se kertoo siitä, että on kierretty ja on tavattu ihmisiä.

Tänään kampanjamme huipentuu kiertueen päätösbileisiin Lopella. Takaisin Kotiin -bileet alkaa Ravintola Catiscassa klo 21 ja kello 24 lavalle nousee hyvät ystäväni Käsityöläiset. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita juhlimaan. Vapaa sisäänpääsy aina 23 asti ja tarjolla hieman herkkujakin. Tervetuloa.

Niin ja tänään sitten paukkui myös tuo 700. tukijan raja tukiryhmässämme. Linjan Tukijat on näin todennäköisesti maamme näiden vaalien suurin julkinen tukiryhmä. Rajan sai rikkoa tänään Riikka Orava ja hänen jälkeenkin tiimiimme on tullut jo mukaan 16 muuta uutta komppaajaa. Kiitos teille kaikille.

 

 

 

Kommentit