Sunnuntai, 15.10.2006

Blogi, sunnuntaina 15.10.2006

Sunnuntai aamuna saimme jälleen herätä ikävään uutiseen. Uutiset kertoivat, että Kaivokselan kirkko Vantaalla on tuhoutunut yöllä tulipalossa ja poliisi pitää tapahtumaa törkeänä tuhotyönä. Tähän johtopäätökseen poliisi on tullut mm. palon rajuudesta ja syttymisajankohdasta. Palo oli syttynyt kirkon sisältä ja sisätilat ovat täysin tuhoutuneet ja palon aineellisten vahinkojen arvioidaan nousevan miljooniin euroihin. Toivotaan, että syyllinen tai syylliset saadaan pikaisesti kiinni sillä tämä oli jo toinen kirkkoja tai uskontoja kohtaan sattunut tuhotyö lähialueella lähiaikana. Toivotaan, ettei enää muuta ehdi tapahtua.

Tuli j√§lleen kerran mieleen se Arvi Lindin muutaman vuoden takainen kappale miss√§ laulettiin tai luettiin vain HYVI√Ą UUTISIA. Sellaisiakin kaipaisi.

Minulla tänään toimistolla työpäivä. Pitäisi ottaa muutama kuva ja kirjoittaa viimiestellä ja oikolukea muutamia lehtikirjoituksia.

….

Mukava päivän kaikesta huolimatta tänään takana. Kaikesta huolimatta tarkoitin siis noiden uutisten suhteen. Toimistolla ensin aamusta ja sitten muutama kuva ja sen jälkeen vielä viimeistelyt AKK-Motorsportin lehden juttuihin.

M√∂kill√§ j√§lleen takaisin t√§n√§√§n parisen tuntia pihat√∂it√§. Ensin hieman hiekkaa tielle, verkot hedelm√§puille ja pensaille, piipuihin talvihatut, kes√§vedet poikki ja sen semmoista…. ja viimeisen√§ kaadoimme veneen odottamaan uutta kes√§√§.

Oli pakko hieman lisää verkkoja laittaa sillä eilen illalla keittiön ikkunan takana yksi jänöjussi taas oli nauttimassa. Onneksi tällä kertaa vain apilakumpua. Tänää verkot uusille luumu- ja kirsikkapuille, hevoskastanjalle, pähkinäpensalleen ja muutamille vanhemmille Aimon kirsikoille ja luumuille.

Tänään pitäisi vielä käydä kolmas luku budjettiesityksestä. Huomenna aamuulla aloitamme hallitusryhmän aamiaistapaamisella kunnantalolla jo kahdeksalta ja sitten varsinainen kokous kello 9.00 alkaen. Töitä riittää siis ajallisesti ja budjetinkin suhteen.

….

Illalla vielä kävin hetken Tarkkalan Markon rakennustyömaalla auttamassa palkintokaappien kokoamisessa. Taustalevyjä kiinni ja niin alkaa miehen koti pikkuhiljaa valmistua. Olen erittäin iloinen, että Make haluaa jatkossakin asua Lopella. Siksi, että hän on yksi parhaista ystävistäni, mutta myös siksi, että hän on yksi tunnetuimmista loppilaisista. Syntyperäinen vielä. Ja ensi vuonna maailmanmestarikin Рuskon niin. Tai onhan Makella jo MM-kultaakin, mutta ensi kaudella henkilökohtaisen mestaruuden aika.

Samalla matkalla piipahdin viel√§ Hatakka-Pyh√§lammilla. Kummitytt√∂ Venla ja pikku-ukko Feeti leikkiv√§t prinssi√§ ja prinsessaan ja oli kuulemma Feetu t√§n√§√§n joutunut samaan rooliin kuin min√§kin lapsena. Iso-sisko oli pukenut poikaa mekkoon ja tyt√∂n rooli oli langennut pikkuveljelle ūüôā Minulla ja veljell√§ni pukijana ei ollut sisko vaan naapurin tyt√∂t. Pimpu√§iti eli nykyinen Kauppi-Nyk√§sen Erika ja Tiaisen Karin nykyinen vaimo Katri vetiv√§t p√§√§llemme aina yht√§ ihanat prinsessa vaatteet. Voin joskus laittaa teille kuvankin t√§nne. Niinp√§. Niit√§ hauskoja tarinoita olisi kerrottavana vaikka kuinka mm. esimerkiksi se kun samat isot tyt√∂t huiputtivat Muuraisen Jussin ja minut pit√§m√§√§n tytt√∂jen hiuspantaa. Kuulemma kaikkien ihmisten pit√§√§ pit√§√§ niit√§ tietty aika jos haluaa, ett√§ aivot kehittyy. En tied√§ mit√§ senkin hassutuksen j√§lkeen ikkuviikareiden p√§√§h√§n kehittyi. Niinp√§. T√§m√§n kaiken j√§lkeen Erikasta on tullut perheyst√§v√§n lis√§ksi my√∂s kollegani ja koulumme rehtori. Saisi pyyt√§√§ kyll√§ anteeksi huiputuksiaan ūüôā

Kävimme Eevan kanssa läpi kunnanhallituksen huomisen päivän esityslistaa. Budjetista olisi paljonkin kerrottavaa, mutta ajattelin, että kirjoitetaan vasta myöhemmin. Eevan kanssa puhuin myös pitkään listan muista asioista ja sovimme, että olemme vielä yhteyksissä ja aamulla sitten kahdeksalta kunnan hallitusryhmämme ryhmäkokoukseen.

Kommentit