Maanantai, 16.10.2006

Blogi, maanantaina 16.10.2006

Budjettipäivä. Aamu kello 6.45 ja juuri hetki sitten ylös. Tänään käsittelemme kunnanhallituksessa ensimmäistä kertaa hallintokuntien budjettiesitystä ensi vuodelle. Kokousta varten on varattu aikaa yhdeksästä aina kello seitsemääntoista asti ja jos se ei riittä, niin kuin en usko, niin varaamme asialle jatkokäsittelyaikaa. Listalla nimittäin tänään nippu muitakin tärkeitä asioita. Valitsemme mm. kuntaamme uuden maankäyttöinsinöörin, käymme läpi Jylhäkummun alueen kaavaa ja annamme muutamia lausuntoja kuntayhtymien budjeteista ja muustakin. Työtä siis riittää. Aloitamme päivän jo kello 8.00 oman hallitusryhmämme aamupalapalaverilla kunnantalolla. Käymme asiat tai lähinnä heränneet kysymykset ensin läpi omien kanssa.

….

Pitkä päivä takana. Aamulla oli mukava istua oman ryhmän kanssa aamupalal. Hieman erilainen ryhmäkokous 🙂 Kunnanhallituksen budjettikokous aloitettiin listan muilla asioilla ennen budjettia. Ensin valitsimme uuden maankäyttöinsinöörin Jokelan Tapsan avoimeksi jättämälle paikalle. Joukosta lyötyi hyvä hakija tai useampikin hyvä ja koko haastatteluporukka esitti yksimielisesti Pekka Säterin valitsemista virkaan. Tervetuloa töihin.

Sitten käsittelimme Jylhäkummun kaavan missä päädyimme kahteen erilaiseen vaihtoehtoon joiden pohjalta asiaa viedään eteenpäin. Uskon, että saamme nyt pitkään aukiolleen asian eteenpäin ja tärkeän kaavan eteenpäin. Toivon niin.

Lausunnot kuntayhtymien ja Hämeenliiton budjeteista oli listalla seuraavaksi ja sitten budjetin ensimmäisen luvun pariin. Yhdestätoista aina viiteen pumaskaa läpi kävimme ja vielä jäi ensi maanantaille investointiosa. Töitä tämä budjettitulee tuottamaan ja ensi viikolla joudumme vakavasti pohtimaan mistä löydämme säästöjä ja millä veropohjalla budjettia eteenpäin viedään.

Nyt vielä toimistolle töihin. Laitetaan muutamia lehtijuttuja menemään firman puolesta ja sitten onkin vapaailtaa. Sain juuri Jyrki Louhelta jutun takaisin ja nyt senkin voi laittaa taittoon. Niin se etenee.

Tänään päivällä Heinosen Veikko Hausjärveltä soitteli vaaliasioita. Veikko on tärkeä linkki kampanjassamme ja tekee Riihimaan Ramun kanssa töitä mm. talouden kanssa. Sovimmekin muutaman tärkeän neuvottelun lähiajoille. Tällaisia miehiä kuin Veikko tarvitaan. Hyvä sukunimikin vaikkei sukua olekaan 🙂

Kommentit