Sunnuntai, 15.08.2010

Blogi, sunnuntaina 15.08.2010

Aamuposti kertoi viime viikonloppuna Hausjärven Kokoomuksen tuesta eduskuntavaaliehdokkuudelleni. He olivat tehneet päätöksen tuesta jo kevätkokouksessaan, mutta asia julkistettiin nyt Oitin Markkinoilla. Haluan nyt täälläkin vielä kiittää tästä tärkeästä tuesta ja avusta ja olen tyytyväinen, että myös Hausjärvellä ollaan oltu tyytyväisiä ensimmäiseen kauteeni. Jo aiemmin Riihimäen Kokoomus esitti oman tukensa ehdokkuudelleni ja nämä kaksi vahvaa toimijaa luovat hyvä tukirangan ja perustan ensi vuoden 2011 eduskuntavaalikampanjalleni. Haluan siis vielä kiittää kumpaakin niin Hausjärven Kokoomusta kuin Riihimäenkin Kokoomusta julkisesti esitetystä tuesta.

Oma eduskuntavaalikampanjani starttaa vasta ensi vuoden puolella, mutta tässä Kokoomus Kuuntelee -kiertueen ja Benin kanssa tekemäni KESÄRUNDIN aikana on ollut mukava huomata miten väki on tietyllä tavalla ottanut omakseen tai ainakin hyvin vastaan kansanedustajuuteni. Toreilla ja turuilla on aina ihmisiä jotka vartavasten tulevat tapaamaan minua ja tuomaan viestiä tai kyselemään jostain ajankohtaisesta asiasta. Se innostaa jatkamaan ja muistuttaa, että työni ja sen jälkikin on huomattu. Jatketaan siis tästä yhdessä eteenpäin ja ollaan jatkossakin aktiivisesti yhteyksissä niin tapahtumissa kuin täällä sähköisessäkin mediassa.

….

Aamu valkeni tänään aikamoisen usvaisena. Järven kaikki saaret näyttävät kadonneen, mutta kaippa ne sieltä jossain vaiheessa jälleen esittäytyvät. Nautitaan kesäpäivästä ja tänään myös vielä Elomessuistakin. Nähdään. 

….

Kello 18.31 ja mökillä. Aamulla päätimme tehdä sitten vielä uusinta visiitin Hämeenlinnan Elomessuilla. Tänään varasimme aikaa kiertelyyn ja katseluun ja ihasteluun. Siihen Elomessuilla on syytä varata useampikin tunti. Tämän lisäksi tein vielä extempore-visiitin Hämeenlinnan Kokoomuksen teltalle ja kannatti. Moni oli tänäänkin kysellyt istuvia kansanedustajia päivän mittaan ja moni olikin tyytyväinen kun olin yllätykseksi paikalla. Muutama asia jälleen kirjattiin myös ylös tuttuun Korva-vihkoon eli listaan asioihin joita pitää selvittää ja joita pitää viedä eteenpäin. Varmasti muutamista kerron täälläkin vielä tässä syksyn mittaan. Hämeenlinnaan liittyviä asioita, mutta enemmän vielä sitten valtakunnan juttuja mm. verotuksesta, omaishoitajien tilanteesta ja myös veteraanien ja sotaorpojen tilanteesta. Mielenkiintoisia juttuja ja tarinoita. Mutta palaillaan niihin.

Huomenna jatkamme ensi vuoden talousasioiden ja muidenkin asioiden parissa eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Porissa ja Raumalla. Kaksi tiukkaa päivää töitä ja tilaisuuksia Satakunnassa. Nyt syytä pakata laukut ja katsoa hieman papereita järjestykseen. Huomenna pitkäpäivä aamuvarhaisesta.

 

Kommentit