Sunnuntai, 15.05.2011

Blogi, sunnuntaina 15.05.2011

Tänään päivä mennyt ensin Hämeenlinnassa, sitten Riihimäellä katukartingin kilpailuissa ja iltapäivä sittenm mökillä. Voisi sanoa, että aikalailla onnistunut päivä. Katukarting herätettiin tänään muutaman vuoden tauon jälkeen Riihimäelle eloon. Aikanaan olin itse järjestämässä Riihimäen UA:n ja Hotelli Linnean kanssa vastaavia isoja hyväntekeväisyystapahtumia kartingin ympärillä Hämeenaukiolla ja nyt siis hieman vastaavaa Säästö-Kareilla. Hieno rata ja vauhtia ainakin riitti vaikka hieman koleaa olikin.

Eilisillan Euroviisujen tuloslaskenta ei sujunut ihan odotuksiemme mukaan. Jotenkin suomalaisella medialla on olemassa upea taito rakentaa Suomessa aina kovat odotukset viisufinaaliin, mutta tälläkin kertaa ne pettivät. Tosin itse tykkäsin kuulemisen kerta toisensa jälkeen yhä enemmän Paradise Oskarin kappaleesta ja sen hienosta visuaalisesta ilmeestä ja vahvasta kostettavasta sanomasta. Ehkä sille on tilausta maailmassa viisumenestyksemättömyydestä huolimatta. Näin toivon.

Nyt jo ilta ja seuraava suomalaisisku tapahtuu pian. Suomi kohtaa illan MM-jääkiekon finaalissa Ruotsin ja jotenkin on sellainen kutina, että tämä odotus ei petä. Pidetään peukkuja ja jännitetään. Mutta sitä ennen toiseen kertaan huomisen kunnanhallituksen listan pariin. Esillä paljon asioita ja jatkamme edelleen määrätietoisesti mm. erilaisten toimintaohjeiden valmistelua kunnassamme. Itse olen näiden merkitystä korotanut koko ajan ja nyt viestintäohjeen jälkeen teemme rekrytointi ja perehdyttämisohjeen. Kuntamme henkilöstöstä nimittäin lähes joka kolmas työntekijä jää eläkkeelle seuraavan 10 vuoden aikana. Se luo aikamoisen haasteen piskuiselle Lopelle ja siitäkin me haluamme selvitä.

Mutta palaan huomenna laajemmin kotikuntani Lopen asioihin. Nyt lukemaan ja sitten peliä katselemaan.

Kommentit