Sunnuntai, 15.03.2009

Blogi, sunnuntaina 15.03.2009

Melkei blogivapaa vapaapäivä. Tänään olen siis todellakin ladannut vain akkuja. Päättyvä viikko on ollut raskas ja kova, mutta myös tulosrikas ja menestys. Siksi sitä ehkä jaksaakin.

Tänään kiertelin hieman metsissä ja katselin ja kuuntelin. Luonto kyllä rauhoittaa kummasti. Myös Pekkalan mökillä oli kevät jo kolkuttelemassa. Tintit lauloivat ja räystäät tippuivat. Teki hyvää.

Kiitokset teille kaikille lukuisista viesteistä liittyen eilisiin Puheenjohtajapäiviimme Hämeenlinnassa. Vaikka Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja olenkin niin kyllä kiitokset kuuluvat puoluetoimistollemme ja Verkatehtaalle ennen muuta. Mutta toisaalta pääasiassa on kuitenkin se, että piditte, nautitte ja saitte. Niin minäkin.

Tänään Hämeen Sanomissa oli loistava suuri artikkeli legendaarisesta ja historiallisesta Ahveniston moottoriradastamme. Olen aina ollut suuri Apparan fani ja muista kisoja jo lapsuudestani, mutta myös viime kesältä. Paikka siis elää ja voi hyvin edelleen. Tänään HäSa kirjoitti radasta ja oli tutkinut mitä mieltä Hämeenlinnan uusi valtuusto on radasta. Olin iloinen, että lähes kaikki haluavat kunnioittaa historiaakin ja kehittää rataa tässä paikassa, mutta ympäristö ja ympäristön muutokset tietenkin huomioiden. Olen monta kertaa todennut, että tarvitaan rinnakkaineloa ja sitä peräänkuulutan nytkin ja tiedän myös sen, että nykyinen radan isäntä Kukisuonio Pertti on valmis kehittämään ja on jo nyt kehittänytkin rataa tähän suuntaan. Kun kaupunki nyt sanoo myös kyllä niin pystymme varmasti myös valtion tuelle paikkaa kehittämään niin, että tuo rinnakkainelo onnistuu tulevaisuudessakin. Se vaatii vastuullisuutta ja myös joustoa puolin ja toisin. Toivon, että siihen on valmiuksia. Eilen myös radasta juttelin Hämeenlinnan kaupunginjohtajan Juha Isosuon kanssa ja toivoin, että ainainen pelko ja vastakkainasettelu jo saataisiin loppumaan. Ilmaisin myös vahvan tyytyväisyyteni uuden kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Iisakka Kiemungin rohkealle toiminnalle radan puolesta. Se ei aivan tyypillistä ole ja siitä Iisakille rohkeuspisteet ja suoraselkäisyyspisteet. Mainio 2000-luvun tekijä.

Mutta nyt vapaailta ja ehkä hieman tv:tä ja lukemista tietenkin.

Kommentit