Sunnuntai, 14.11.2010

Blogi, sunnuntaina 14.11.2010

Oikein hyvää isänpäivää kaikille blogini lukijoille! Isille, isäpuolille, isoisille ja isoisoisille ja ihan kaikille. Meillä on tärkeä paikka tässä maailmassa.

Tänään myös seurakuntavaalien ensimmäinen varsinainen vaalipäivä. Nyt aamusta Lopella kiertää kuntaa ensimmäistä kertaa Vaalikirkkobussitkin. Ne tarjoavat kaikille halukkaille ilmaisen kirkkokyydin ja äänestyskyydin Lopen eri kylistä. Kirkkobussi-idea on saanut kivasti palautetta ja kovasti kiitostakin ja katsotaan josko vaikka tästä voisi tulla uusi perinnekin. Mutta kuitenkin kaikkein tärkeintä on se, että tänään tai huomenna käytämme omassa seurakunnassamme ääntämme ja kerromme äänestämällä miten haluamme omaa seurakuntaamme kehittää. On aika siis näyttää suuntaa ja se tapahtuu aina parhaiten vaalien kautta. Tällä kertaa ensimmäistä kertaa myös 16-vuotiaat kirkon jäsenet voivat käydä äänestämässä ja näillä vaaleilla valitaan seurakuntiimme yhteensä noin 7000 luottamushenkilöä. Linjaamaan tulevaisuutta kotiseurakunnissamme mutta myös koko luterilaisessa kirkossa. 

Lopen Kokoomuksella ja sitoutumattomalla seurakuntaväellä on Lopella laajin ehdokasjoukko ja hyvin monipuolinen ehdokasjoukko, jossa on ehdokkaita joka puolelta kuntaamme ja erilaisia ehdokkaita. Olen varma, että listalta löytyy helposti hyvä ehdokas ihan jokaiselle seurakuntalaiselle.

Tässä vielä linkki Lopen seurakuntavaalien ehdokkaisiimme: http://www.lopenkokoomus.fi/index.php?page=vaalit&subpage=seurakuntavaalit.

…..

Tänään nautitaan siis pyhäpäivästä ja olen itsellenikin varannut sen ihan kalenterissa valkoiseksi. Varannut siis koko päivää perheelle. Sen he ovat ennen muuta ansainneet. 

….

Olen pitänyt varsin tiukasti periaatteista kiinni ja lapseni ja perheeni poissa julkisuudesta ja niin myös täältä. Tämä päivä on ollut heille ja minulle ja sen voin sanoa, että joka hetkestä olen nauttinut. Onnellinen.

Päivään iloa toi myös hyvien ystävieni Jari-Matti Latvalan ja Miikka Anttilan huikea taistelu rallin MM-sarjassa. He ajoivat vaikean kisan jälkeen MM-hopealle ja saivat ilonkyyneleen silmään. Olen JM:n uraa seurannut nuorukaisesta lähtien ja tiennyt sen, että hän on se suomalainen joka seuraavaksi voi voittaa MM-kullan ja se vielä tulee. Uskokaa tai älkää. Hyvältä tuntui myös toisen nuoren Sebastian Vettelin MM-voitto hetki sitten F1:sten päätöskisan myötä. Suomifanille sen mitä mieluiten suo, mutta toivottavasti pian jälleen suomalaisetkin kärkikahinassa. Uskon, että Heikki Kovalaisesta kuulemme vielä ja mielenkiintoista on myös nähdä koska on Valtteri Bottaksen aika astua kuninkuusluokkaan.

Mutta jatketaan supersunnuntaita. Nyt Lopen hautausmaalle käynnille ja sitten iltaa perheen parissa rauhaisasti.

 

 

Kommentit